This Means War (2012)

5

Cred că măcar o dată în viaţă un cuplu şi-a pus întrebarea capcană Ce film vrei să vedem?. Şi imediat se dezbină sexele. Ea va dori desigur unul romantic, cheesy, iar el ceva cu multă acţiune şi gloanţe care zboară prin aer. This Means War reuşeşte să le îmbine pe amândouă, mai ales că rolul principal îi revine comediei. Dacă se descurcă bine în acest rol super uzat în producţiile de la Hollywood, rămâne de discutat.

chris pine tom hardy this means war 3 460x303 This Means War (2012)

Tuck şi FDR sunt doi agenţi CIA care pe lângă salvarea lumii de terorişti, mai au în comun şi o prietenie de durată. Însă un duşman mai periculos li se iveşte în cale, anume o femeie pe nume Lauren, de care amândoi se vor îndrăgosti iremediabil. Ca să nu-şi strice frumoasa prietenie, cei doi îşi impun nişte reguli de gentlemen, lăsând-o pe Lauren să facă alegerea. Aceasta nici măcar nu ştie că ce doi se cunosc. Ce porneşte de aici? Modalităţi bazate pe spionaj reciproc pentru a o câştiga pe femeia iubită.

This Means War 2 460x305 This Means War (2012)

Filmul ar fi devenit unul plictisitor, dacă regizorul nu ar fi avut inspiraţia să facă un trio chiar reuşit, reunindu-i pe Tom Hardy, Chris Pine şi bineînţeles, Reese Witherspoon. Diferenţele de caracter dintre cei doi bărbaţi au făcut scenele în care aceştia se luptă pentru atenţia lui Lauren să fie aproape foarte haioase. De ce aproape? Pentru că doar la o singură scenă nu m-am mai putut opri din râs după terminarea ei. De fapt, asta implică o comedie romantică plus acţiune, umor cu linguriţa. Nu este excelent, dar pentru faptul că nu am avut nicio aşteptare de niciun fel de la el, a mai ridicat puţin ştacheta. Acţiunea este desprinsă complet din filmele americane de spionaj, adică nu mai realizezi cine bate pe cine, de romantism (Slavă cerului!) nu au făcut abuz, iar comedia să zicem că a avut o prestaţie acceptabilă. Totul a durat mai puţin de doua ore, îndeajuns cât să nu depăşească pragul suportabilului. Tom Hardy şi Reese Witherspoon sunt doi actori foarte buni şi vă recomand să îi vedeţi şi în alte producţii. Cât despre Chris Pine… la el nu am putut vedea decât ochii ăia inuman de albaştri, care m-au orbit pe tot parcursul filmului. Şi încă o chestie care mi-a plăcut, nici eu, nici persoana care m-a însoţit, nu am ghicit pe cine a ales Lauren dintre cei doi. Sau împrejurările.

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. Cred ca e un film numai bun ca sa impaci si capra si varza, o comedie romantica presarata cu multe momente de actiune, 2 in 1. Eu il voi vedea mai mult pentru Resse Witherspoon. 🙂

  2. […] general, chiar daca nici pe departe si un punct de referinta in istoria cinema-ului. Simona – FilmeTari Filmul ar fi devenit unul plictisitor, dacă regizorul nu ar fi avut inspiraţia să facă un trio […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.