Ticket to Paradise (2022)

0

“A venit, a venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva”….Eventual, cu amintirea zilelor călduroase și frumoase de vară, iar Ticket to Paradise este opțiunea perfectă pentru a vă reaminti de vacanță. Are peisaje desprinde parcă din ghidurile de turism, categoric este locul unde ai vrea să îți petreci nu doar concediul, ci probabil o perioadă mai lungă de timp. E cald, e soare, oamenii sunt primitori, ce ți-ai putea dori mai mult? Deși acțiunea filmului are loc în Bali, filmările au avut loc în Australia. Bănuiesc că diferențe prea mari între cele două zone, geografic vorbind, nu sunt. Și filmul este în acord cu peisajele: călduț, frumos, relaxant.

bilet pentru paradis 1 460x193 Ticket to Paradise (2022)

Georgia (Julia Roberts) și David (George Clooney) sunt divortați, au împreună o fiică pe nume Lily (Kaitlyn Deyer) pe care o iubesc foarte mult. Problema este că cei doi foști soți nu se înțeleg deloc și, de regulă, atunci când se întâlnesc lucrurile nu stau foarte bine. Ei s-au văzut atunci când fata lor a absolvit facultatea și nu se gândeau că reîntâlnirea va fi așa curând. Lily a plecat într-o excursie în Bali înainte de a se angaja la o firmă de avocatură, iar acolo s-a întâlnit de un tânăr chipeș care a cerut-o de soție și ea a acceptat. Georgia și David nu sunt de acord cu decizia fiicei lor și pleacă în Bali pentru a încerca să împiedice această nuntă. Pentru prima oară după mult timp, Georgia și David trebuie să lase la o parte neînțelegerilor lor și să facă echipă pentru scopul comun.

bilet pentru paradis 2 460x193 Ticket to Paradise (2022)

Julia Roberts și George Clooney fac toții banii în acest film. De fapt, nu văd alt motiv pentru a vedea Ticket to Paradise în afara celor doi. Sunt amuzanți, simpatici, chimia dintre ei este evidentă și practic ridică foarte mult acest film cu prezența lor. Cele mai amuzante faze îi au protagoniști pe cei doi, care pare că s-au distras teribil pe platourile de filmare. Un argument în acest sens îl reprezintă și scenele de la filmări pe care le puteți vedea la final, dacă nu vă înghesuiți să ieșiți din sală. Fără Julia Robets și George Clooney filmul ar fi fost ca o mâncare fără sare, fără condimente. O mâncați de foame probabil, mai strâmbați din nas, dar în niciun caz nu se poate spune că v-ar fi plăcut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.