Surf’s Up (2007)

0

Nu am fost niciodata un fan prea mare al filmelor cu surferi si nici chiar al desenelor animate (ok, alea scurte din copilarie nu se pun), insa mai am si eu momentele mele de slabiciune in care le tolerez si poate, chiar imi plac. Asa se face ca am ajuns sa ma uit la Surf’s Up, un film care le include pe amandoua. De fapt, ca sa va spun sincer, prima oara cand l-am vazut a fost pentru Shia LaBeouf, actor pentru care aveam o slabiciune la momentul respectiv (nu ma intrebati de ce 🙂 ). Dar a fost simpaticut, un film super ok pentru o seara de relaxare in care vreti sa uitati de griji si sa va simtiti din nou copii. Ah, si e cu pinguini si, cui nu-i plac pinguinii, nu?

surfsup 460x277 Surfs Up (2007)

Povestea filmului porneste de la premisa conform careia pinguinii au fost inventatorii surfingului. Personajul nostru principal e Cody, un mic pinguin din Antarctica, putin cam neglijat de familie, dar foarte talentat, care participa pentru prima oara la Campionatul Mondial de Surfing. Acesta vrea sa ajunga o legenda a surfingului la fel de mare ca si idolul sau, Big Z, despre care se credea ca ar fi murit inecat. Ajuns la concurs pe insula Pen Gu, Cody isi da seama ca mai are mult de munca pana ca lumea sa-i recunoasca talentul. Insa, lucrurile par promitatoare cand Cody isi regaseste idolul, care-l va antrena pentru victiorie si-l va face, poate, sa se mai maturizeze putin.

2007 surfs up 003 460x277 Surfs Up (2007)

Filmul a fost amuzant prin simplu fapt ca e o parodie dupa documentarele despre surf, filmata ca un reality show in culisele marelui concurs. Ce m-a mai distrat a fost si Puiul Joe, care parea genul ala de surfer hippie si mereu drogat, si faptul ca pinguinul musculos Tank (dar nu numai el) avea  tatuaje tribale. Surf’s Up a fost simpatic, insa nu se claseaza in topul celor mai tari desene animate pe care le-am vazut.  Dar pe de alta parte, nici nu am simtit ca a fost o pierdere atat de mare de timp daca stau sa-l compar cu alte filme. Dar daca voua o sa va placa sau nu, asta depinde doar de preferintele voastre.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.