Despicable Me (2010)

13

Am văzut acest film fără să ştiu prea multe despre el, doar ceea ce am citit în programul de prezentare de la cinematograf. Îmi doream să văd o comedie, un film care să mă amuze şi am bănuit că “Despicable Me” ar putea fi soluţia potrivită în condiţiile în care ultimele animaţii văzute nu m-au dezamăgit. Nu aveam să mă înşel, filmul fiind potrivit atât pentru copii, cât şi pentru adulţi şi având suficient de multe faze amuzante care să descreţească frunţile. Despicable Me este o reuşită, mult mai bun decât mă aşteptam, mult mai amuzant şi bine realizat din punctul de vedere al animaţiei.

despicable me 1 460x246 Despicable Me (2010)

Gru este unul din cei mai mari ticăloşi din lume. Sau încearcă să devină deoarece palmarestul său nu este foarte impresionant. A furat Statuia Libertăţii, din păcate pentru el nu originalul, ci o copie din Las Vegas şi Tour Eiffel, dar tot din Vegas. După ce un alt ticălos a furat una din celebrele piramide, Gru are în plan, nici mai mult, nici mai puţin, să fure Luna şi să rămână în istorie. Cu ajutorul unui aparat care micşorează obiectele, el vrea să ducă planul la îndeplinire, dar are de luptat cu un rival pe măsură-Vector.
În viaţa lui Gru intră cei trei fetiţe de la orfelinat pe care le înfiază pentru a le putea folosi în războiul său cu Vector.

despicable me 2 459x258 Despicable Me (2010)

Treptat, faimosul ticălos descoperă că nu este chiar de piatră, că cele trei fetiţe la care dorea să renunţe după îndeplinierea scopului îi pătrund în inimă şi îl transformă într-un bărbat mai responsabil.
Cele trei fetiţe sunt nişte creaţii minunate aşa că îţi este imposibil să nu te ataşezi de ele chiar şi în calitate de spectator. Un plus de umor este dat de ciudatele animăluţe (absolut adorabile) care îl ajută pe Gru să-şi ducă la îndeplinire planurile malefice. Chiar dacă în afara lui Steve Carell şi Julie Andrews filmul nu beneficiază de prezenţa unor nume importante, chiar dacă regizorii sunt debutanţi, dar au antecedente în domeniu, “Despicable Me” este un film pe care nu v-aş sfătui să-l ocoliţi.

PS. Nu plecaţi imediat după terminarea filmul, aşteptaţi şi genericul pentru că mai sunt câteva faze amuzante.

Vizionaţi trailer:

13 COMENTARII

  1. Nu l-am vazut pana acum, dar din trailer si din ce ai zis tu pare frumos. Cred ca o sa il vad cat de curand. Cum in Craiova, de unde sunt, cinema-ul e la pamant dpdv al calitatii imaginii si sunetului, astept sa apara pe net.

  2. […] un trailer haios şi foaaaaarte colorat avem parte astăzi. Pentru cei care au îndrăgit filmul Despicable Me, iată o viitoare producţie care va fi pe placul vostru, deoarece aceiaşi producători s-au […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.