Reign over me (2007)

2

3009 Reign over me (2007)Actori: Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith, Liv Tyler, Saffron Burrows, Donald Sutherland
reignoerme Reign over me (2007)
Un film ciudat. Adam Sandler intr-o drama. O ipostaza ciudata. Povestea unui om care a supravietuit unui destin si care a reusit sa-l invinga traindu-l zi de zi. Un Adam Sandler intr-uul dintre cele mai bune interpretari ale sale… bineinteles ca nu s-a putut abtine omul sa mai scaoata si cate o gluma, spusa in ironie desigur.

Un barbat isi traieste viata dupa ce sotia si cele doua fete ale sale mor intr-un accident aviatic…a si pudelul familiei:P Dupa acest accident personajul interpreta de Sandler se inchide in sine, rame in apartamenul in care …faza tare, isi remodeleaza breign460 Reign over me (2007)ucataria din cand in cand:)) si uraste sa-si aduca aminte de dezastru..

Download subtitrare “Reign over me” click aici.
reign over me 0 Reign over me (2007)
Pe de alta parte, un negru simpatic il intalneste pe Charlie (Adam Sandler) si simte ca aproape isi schimba viata, dand peste elemente de mult uitate si trece de plictiseala familiala… Apropo…cum sa-i zici unui prieten ca (doamne fereste) ti-a murit tatal…si el sa-ti raspunda cu “vrei sa mergem sa mancam mancare chinezeasca)?:)))

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. Filmul este impresionant, daca il parcurgi atent. Si nu din perspectiva dramei interpretate de Sandler, caci stim deja ce poate din ‘Click’, doar ca.. Liv Tyler isi face foarte bine treaba cu rolul de psiholog, iar judecatorul da dovada de mult mai multa iscusinta decat ne-am putea imagina. O poveste frumoasa, rostita de-o voce interioara.

  2. […] Coupe de Ville (Patrick Dempsey, Arye Gross), Kanal D/23:30 Scenariul a fost realizat de Mike Binder, cel care s-a ocupat si de povestea din Reign over me (2007). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.