Radio (2003)

0

radioActori: Cuba Gooding Jr., Ed Harris, Alfre Woodard, S. Epatha Merkerson, Brent Sexton, Chris Mulkey

Un alt film inspirat din fapte reale insa un film foarte frumos. O poveste impresionanta ce ne arata intamplarile de la liceul Hanna unde un antrenor de fotbal american ii schimba pur si simplu viata unui tanar cu probleme psihice (un retardat, la propriu). Desi numele filmului nu spune multe, acesta reprezinta porecla data de locuitorii orasului respectiv, personajului interpretat in film de Cuba Gooding Jr. (ce mi-a ramas in minte dupa rolul din Jerry Maguire). Ed Harris face un rol bun si nu-si pierde calitatile de lider/conducator ce le dovedeste inca de la rolul din The Rock. Unul din filmele ce intra pe lista personala de favorite. Radio!

Jones este numele antrenorului echipei de fotbal (american) a liceului Hanna.

2003_radio_003

Radio este numele unui tanar cu probleme psihice care toata ziua plimba un carucior pe strazile orasului, iar altceva nu stie sa faca. Intr-o zi, dupa ce pastreaza mingea echipei de fotbal este prins de smecherasii din echipa, bagat intr-o debara si speriat de moarte. Antrenorul ii pedepseste pe respectivii si incepe sa se apropie sufleteste de tanarul cu probleme. Blamat de unii jucatori importanti din echipa, dar sustinut de directoarea liceului si de antrenorul secund, Jones reuseste sa-l schimbe partial pe Radio. Povestea trebuie urmarita de aproape, iar muzica si jocul actoricesc al lui Gooding Jr. sunt pe masura asteptarilor.

radioharris

Daca nu ati vazut filmul, uitati-va la el si va astept aici cu o parere. Imaginile din final sunt filmate in anul realizarii productiei, iar filmul a fost realizat dupa un articol din celebra revista Sports Illustrated. Actori buni, poveste superba!

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.