Primele imagini din “The Tourist” şi “Real Steel”

2

Aşadar, daca prima producţie îi prezintã pe Angelina Jolie şi Johnny Depp împreunã şi laolaltã, “Real Steel” se concentreazã pe Hugh Jackman, cã tot e pe val acum tipul. 😀 Dar, fiecare pe rând, de acord?

“The Tourist” vine din partea regizorului Florian Henckel von Donnersmarck (Das Leben der Anderen) şi o prezintã pe Angelina Jolie într-o ipostazã nu tocmai nefamiliarã ei, având grijã sã pãstreze tiparul rolurilor sale: o agentã de la Interpol care va încerca sã seducã un turist american (boemul Depp) pentru a da de urma unui criminal care întâmplãtor sau nu, era un fost iubit de-al ei. Alte prestaţii sunt aşteptate din partea lui Paul Bettany, Timothy Dalton, Rufus Sewell şi Raoul Bova. Trebuie menţionat cã “The Tourist” este aşteptat în cinematografe abia de la anul, astfel cã aşteptãm între timp trailerul, iar poza proaspãt lansatã v-o arãt un pic mai jos:

The Tourist 460x306 Primele imagini din The Tourist şi Real Steel

Cel de-al doilea nume, “Real Steel”, este ceva mai conservator, mai.. sport. Pãi cum altfel, atunci când Hugh Jackman va interpreta rolul unui fost antrenor de box care trebuie sã se reinventeze în momentul în care ringul aduce roboţii la lupte, acestia înlocuind oamenii. Un ajutor semnificativ îl va primi din partea fiului în vârstã de 11 ani, interpretat de Dakota Goyo. “Real Steel” vine din partea lui Shawn Levy (Date Night, Night at the Museum: Battle of the Smithsonian) şi este pregãtit sã loveascã cinematografele tot de anul viitor, de aceastã datã în noiembrie. De asemenea, vrem trailer şiiii.. Say cheeeese Jack! 😀

Real Steel 460x469 Primele imagini din The Tourist şi Real Steel

sursa: aici

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.