Anna: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)

5

night at the museum battle of the smithsonian poster Anna: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)Actori: Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson, Hank Azaria, Robin Williams

Dupa ce in prima parte din Night at the Museum, Ben Stiller (Larry Daley) a avut mari batai de cap privind disciplina, intelegerea si permisivitatea intre exponatele aflate in Muzeul National de Istorie Naturala din New York, iata ca un cosmar de proportii gigantice il loveste pe simpaticul paznic in cea de-a doua parte “Battle of the Smithsonian”, unde locul de joaca se muta in cel mai mare muzeu din lume. Acum sa nu va asteptati la cine stie ce bijuterie de film, nu este foarte slab, dar ii lipseste originalitatea.

Larry Daley a devenit mare om de afaceri, este inventator de produse comerciale “Dispozitive Daley”, insa nostalgia noptilor petrecute la muzeu night at the museum 2 battle of the smithsonian p1 Anna: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)ca paznic, il determina ca intr-o zi sa faca o scurta vizita in acel loc. Acesta gaseste muzeul in renovari, toate manechinele ambalate si gata de trimis in subsolul Institutiei Smithsonian din Washington, unde sunt gazduite peste 136 milioane de exponate. Cand glumetul cowboy Jedediah, il anunta pe Larry ca au intrat in mare incurcatura datorita tablitei care ii aduce la viata, acesta pleaca spre capitala pentru a calma spiritele. Avand ca sprijin vechii sai prieteni Teddy Roosevelt, Sacajawea, Octavius si alturandu-i-se si alte personalitati precum Amelia Earhart, Abe Lincon sau Albert Einstein si inamici pe Kahmunrah, Al Capone, Napoleon Bonaparte sau Ivan cel Groaznic, Daley duce o mare batalie pentru a restabili ordinenight at the museum battle of the smithsonian p2 Anna: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)a.

Din pacate Night at the Museum 2 nu este la fel de ingenios ca prima parte. Este un sequl si ca orice sequel nu prea mai aduce ceva nou, in loc sa se puna accent pe creativitate, dezvoltare sau inovatie, au fost folosite cateva clisee specifice sequel-urilor personajele sunt intr-un numar mai mare, gasiti ceva mai multa actiune si efecte speciale nenumarate. Sper ca daca o sa apara si cea de-a treia parte sa nu se mai vizeze doar incasarile si sa aduca si ceva nou.

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. cred ca nu am avut starea de spirit necesara pt acest film, pt ca dupa 15 min. am renuntat la vizionare si nu cred ca o voi relua in curand.Sincer, mi s-a parut o mare aiureala.

  2. Cei care nu va uitati la el cap-coada mai bine va abtineti de la comentarii.
    D-abia dupa prima jumatate de ora incepe oarecum filmul.A fost un film ok,nu mi-a parut rau ca l-am vazut.Am ras,nu m-a enervat deloc si m-a facut sa-l vad pana la sfarsit :).

  3. recunosc, prima data cand l-am vazut am ras si m-a relaxat, din care cauza mi-am dorit sa-l vad si a doua oara – ei, a doua oara n-a mai mers la fel de bine – fireste, o sa spuneti ca stiam deja toate fazele si lipsea elementul-surpriza, dar dupa mine un film e bun daca poti sa-l vezi si de 10, 20 de ori si sa nu te plictisesti, ci sa descoperi mereu ceva nou – asa ca… da, merita vazut, dar numai daca aveti dispozitia potrivita. un film placut, insa nu tocmai o capodopera a genului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.