Postere pentru The Words si Robot and Frank, filme ce vor fi lansate in 2012

0

Doua noi postere pentru filmele The Words (regia: Brian Klugman, Lee Sternthal) si Robot and Frank (regia: Jack Schreier) au fost lansate de curand. The Words este o drama romantica ce ii are in rolurile principale pe Bradley Cooper (Limitless), Zoe Saldana (Colombiana) si Jeremy Irons (Margin Call).

Bradley Cooper joaca rolul unui tanar scriitor care aspira sa devina o mare personalitate a literaturii. In momentul in care descopera un manuscris pierdut intr-o servieta diplomat degradata, isi da seama ca detine o opera extraordinara pe care si-ar fi dorit sa o creeze el. Tanarul scriitor decide sa publice aceasta opera pe numele sau si obtine in final recunoasterea pe care si-o dorea cu disperare. Tanarul isi da seama curand ca nu este usor de trait cu alegerea pe care a luat-o si se confrunta cu o dilema morala care il face sa analizeze cu atentie omul care a devenit. The Words se lanseaza in data de 7 septembrie 2012.

Robot and Frank este un film cu Frank Langella (The Box), a carui actiune este plasata intr-un viitor apropiat.

Frank (Frank Langella) este un hot de bijuterii care s-a retras din aceasta activitate. Viata lui Frank capata un nou sens in momentul in care il cunoaste pe noul sau prieten, un robot. Cu ajutorul acestuia, Frank ii face curte unei bibliotecare (Susan Sarandon) si isi reia activitatea de hot. Robot and Frank apare pe marile ecrane in data de 19 septembrie 2012.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.