Limitless (2011)

7

Limitless este un film bun cu un trailer super tare. Cu un subiect palpitant, cu bani, mister, droguri si Robert DeNiro. Iti arata cum cineva a devenit mai destept si iti prezinta New York-ul asa cum poate New York-ul sa te impresioneze mai bine. Si totul se opreste aici. Pentru ca, chiar daca este de vazut, filmul nu este extraordinar si nici nu poti sa zici ca ai ratat unul dintre filmele anului, daca nu l-ai vazut. Si poate este si “vina” lui Neil Burger (“The Illusionist”) care incearca sa puna piciorul in prag cu nuantele lui regizorale. Scenariul? Slabut. Slabut doar daca nu ne anunta maine ca peste 2 ani va aparea si partea a doua.
Limitless 2011 poza 1 460x249 Limitless (2011)

Un scriitor, ajuns vai de capul lui (ce expresie de critic de film, nu?) este tentat sa incerce o noua pastila miraculoasa (drog) care pur si simplu il va face sa vada limpede lucrurile si viata. Totodata aceasta il va face si mai destept. Iar prin destept intelegem ca va dobandi capacitatea de a invata foarte repede tot ce citeste. Si, normal, din scriitor omul ajunge pe prima pagina a ziarelor cu “norocul” lui de a inmulti mii de dolari in milioane de dolari, la bursa. Si unde intra DeNiro in scena? Pai, Robert (cum i-ar zice prietenii) joaca rolul unui milionar/bilionar care aude de talentatul baiat si se hotaraste sa-i dea o sansa in actiunile lui. Politia, camatarii, fosta prietena si un tip chel vor intra si ei in poveste treptat pentru ca finalul sa fie destul de mult lasat in ceata. Adica fiecare va intelege ce va dori.
2011 limitless poza 2 460x306 Limitless (2011)

Am fost dezamagit de scenariu pentru ca oamenii au avut o idee foarte tare si nu au materializat-o la adevarata ei capacitate. Pur si simplu as fi dorit mai mult de la subiect. De apreciat faptul ca nu au cheltuit foarte multi bani cu filmul, iar prezenta celor doi actori (capi de afis) va strange si ea numerosi fani ca spectatori in salile de cinematograf. Vizionati trailer:

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.