Nothing to Lose (1997)

2

Si pentru momentele in care te-ai saturat sa astepti loviturile din box-office-ul de actualitate, avem pentru voi si filme un pic mai vechi, dar numai bune de vizionat. Iar astazi am ales pentru voi, dar si pentru mine, “Nothing to Lose”, o pelicula ce la vremea lui cu siguranta a scuturat ropote de aplauze si rasete. Cum altfel atunci cand il aduci pe Martin Lawrence laolalta cu seriosul talentat Tim Robbins? Daca pentru primul prezentarile ar fi oarecum in zadar, pentru Robbins am nevoie de un singur cuvant. De fapt, doua: “The Shawshank Redemption”. Lumea comediei o intalneste pe cea a realitatii, a seriozitatii fara cusur. Si chiar le-a iesit destul de bine. Drept pentru care filmul isi merita macar o vizionare, chiar daca semnatura ii este datata tocmai din anul 1997.

Nick Beam pare a le avea pe toate: un job bine-platit, o casa spatioasa si mai presus de toate, o sotie frumoasa. Obisnuit sa ofere totul partenerei sale de viata, nu-si va gasi reactie ori cuvinte la scena in care o va gasi pe aceasta in momenturi de tandrete cu.. seful lui! Ravasit dar si socat, acesta pleaca fara a cere socoteala pornind intr-o calatorie lipsita de vreo finalitate. Intr-una dintre opriri, este acostat de catre Terrance, un tip de culoare ce apare cu dorinta de a-l jefui pe barbat.

lll1 Nothing to Lose (1997)

Proasta miscare, caci Nick nu se lasa intimidat de tupeul lui Terrance, continuandu-si drumul fara a baga in seama situatia. Mult nu va trece si cei doi se vor imprieteni, ingropand orice secure a razboiului. Asta si pentru ca barbatul decide sa se razbune pe seful tradator jefuindu-i.. propriul birou.

kkk Nothing to Lose (1997)

Mi-a facut placere sa urmaresc “Nothing to Lose”. Serios! Nu este ea cea mai tare comedie, dar cu siguranta cuplul Robbins-Lawrence va reusi sa te binedispuna. Cum altfel, cand intalnesti comicul de situatie la tot pasul si replici de-a dreptul savuroase? Da, bineinteles ca nu ii lipsesc cliseele, dar cu ajutorul prestatiei actorilor sunt sanse mari sa nu le dai prea mare importanta. De rasturnarile de situatie nu va mai povestesc, caci v-as strica supriza. Asa ca, dragii mei, cand v-ati saturat de comedioarele ieftine produse in ultimii 2-3 ani, dati o fuga in trecut. S-ar putea sa va placa. 🙂

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.