Nimrod Antal va regiza filmul 3D despre Metallica

0

Si acum o veste buna pentru fanii trupei Metallica: dupa ce in ianuarie 2012 membrii formatiei anuntasera ca pregatesc un film 3D, acum a fost ales si regizorul acestuia. Este vorba de Nimrod Antal (Predators), care a declarat ca este un fan inflacarat al formatiei Metallica si ca se simte onorat pentru ca a fost ales sa transpuna pe ecran povestea trupei rock. Nimrod Antal a adaugat ca intentioneaza sa valorifice energia formidabila a spectacolelor live ale trupei Metallica, sa insereze o poveste in ea si sa filmeze in 3D, urmarind sa realizeze o pelicula la un inalt nivel.

Lars Ulrich, bateristul trupei Metallica, este entuziasmat de alegerea lui Nimrod Antal ca regizor al filmului, declarandu-se un admirator al acestuia inca de la lansarea peliculei Kontroll, in 2003. Lars Ulrich apreciaza entuziasmul, viziunea creativa a lui Nimrod Antal si gandirea lui libera. Filmarile vor incepe in luna august 2012, iar lansarea este programata pentru vara anului 2013. Cred ca rezultatul va fi un film foarte bun, oricum numai ideea acestui proiect este una extrem de interesanta.

Alaturi de Slayer, Megadeth si Anthrax, Metallica a pus bazele genului muzical thrash metal, avand in spate o istorie de peste 30 de ani. James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett si Robert Trujillo au avut o evolutie spectaculoasa, continuand sa surprinda si in prezent fanii cu noi melodii. Metallica este una dintre cele mai importante trupe de rock din lume, cu un stil inconfundabil si vanzari de peste 100 milioane de albume. Membrii trupei au mai colaborat cu un alt regizor important de la Hollywood, si anume Darren Aronofsky (Black Swan), care le-a filmat un videoclip in care apare si Lou Reed, vocalistul formatiei The Velvet Underground. Puteti viziona mai jos acest videoclip:

sursa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.