Ce urmeaza pentru Nolan dupa Batman 3?

0

Voi incerca sa raspund la intrebare ajutandu-ma de recentele informatii aparute pe collider. Conform site-ului american, regizorul SF-ului Inception ne-ar putea surprinde pe toti cu o noua provocare. Christopher Nolan ar putea scoate de la naftalina un scenariu de-al sau , conceput cu putin timp inainte de a se ocupa de prima parte a seriei Batman. Nu va mai tin in suspans si va voi spune ca e vorba de un film biografic, despre nimeni altul decat excentricul Howard Hughes.

Christopher Nolan and Christian Bale Batman Ce urmeaza pentru Nolan dupa Batman 3?

Nolan a renuntat la realizarea peliculei in 2004, cand Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio au hotarat sa-l aduca la viata pe celebrul Hughes  cu The Aviator – productie ce s-a bucurat de aprecierea criticilor si a fost principala favorita pentru castigarea marelui trofeu la Oscarurile din 2005, onorata totusi  cu 5 premii Oscar. Daca nu ati vazut filmul va sugerez sa va puneti pe treaba, pentru ca veti ramane impresionati de personalitatea unuia din cele mai importante figuri ale istoriei americane.

howard hughes 460x232 Ce urmeaza pentru Nolan dupa Batman 3?

Christopher Nolan avea in minte – la acea vreme – o viziune diferita asupra subiectului, insa nu si-a dorit ca publicul sa il compare cu cel al lui Scorsese, cu toate ca i-a placut versiunea sa. Asa ca l-a lasat deoparte si a sperat ca timpul isi va spune cuvantul, iar acea versiune nu va mai fi proaspata in mintea cinefililor. Spre deosebire de scenariul The Aviator (2004), cel scris de Nolan s-a bazat pe biografia de Michael Drosnin, “Citizen Hughes: The Power, the Money and the Madness“, care contine propriile memorii ale lui Howard Hughes. Aceasta trateaza in special a doua jumatate a vietii sale, cand boala lui s-a agravat. Deci sa ne asteptam la un Hughes mult mai nebun si mai socant.

500full 460x302 Ce urmeaza pentru Nolan dupa Batman 3?

Regizorul britanic a spus atunci despre adaptarea la care a lucrat ca: ” e cel mai bun scenariu pe care l-am scris vreodata“. Daca Nolan va confirma oficial stirea din presa, lansarea filmului ar putea avea loc in 2014. Nu stiu despre voi, dar eu sunt extrem de curioasa ce ne va rezerva talentatul regizor si cum va arata Aviatorul in viziunea sa. Cine stie, poate cu ocazia asta il vom vedea in sfarsit pe lista nominalizarilor Oscar pentru regie. Sper sa se confirme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.