Megamind (2010)

4

Foarte multe desene animate bune in ultima perioada, Toy Story 3, Despicable me si acum Megamind, un fel de parodie dupa tot ce reprezinta Superman. Este un film destul de destept, cu subtilitati umoristice foarte bine realizate, daca nu l-ati vazut deja, ar trebui sa mergeti. Am fost oarecum sceptica in ceea ce priveste varianta 3D, mai ales ca nu toate filmele au cele mai bune efecte. Megamind, insa, nu sta rau nici la acest capitol.
Megamind 460x235 Megamind (2010)

Povestea este una tipica de benzi desenate: lupta intre bine si rau, intre un erou, Metro Man si un supervillain, Megamind. Nimic nou sau interesant, nu? Fals. Ce ne-am face intr-o lume in care nu ar mai fi eroi sau in care raufacatorul s-ar putea sa descopere ca nu este atat de rau pe cat si-ar dori sa fie? Mai punem un Titan si o poveste de iubire atipica cu frumoasa Roxanne Ritchie, iar lucrurile chiar iau o alta intorsatura. Adaug ca Megamind sparge cam toate stereotipurile despre ce este considerat a fi supereroic. Si ca sa va fac si mai curiosi sau mai pofticiosi, va zic ca se lasa cu rock-areala in pelicula. Un pic de George Thorogood-Bad to the bone parca nu strica, nu?
megamind6 460x259 Megamind (2010)

Multe voci cunoscute in Megamind: Brad Pitt, Tina Fay, Will Ferrell, un regizori pe masura, Tom McGrath, cel care a realizat si seriile Madagascar si Ben Stiller producator executive. Eu zic ca suna foarte bine, puteti vedea trailerul mai jos, prin urmare, astept si feedback-ul vostru.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. Uhm, tocmai vazut. Minion a fost simpatic foc, cred ca este un biban. Si pentru bibani, ei bine, chiar este un lucru ciudat..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.