Last Vegas (2013)

0

Am mers cu inima îndoită la filmul Last Vegas pentru că nu știam la ce să mă aștept. De fapt, mă temeam să nu fie vreun dezastru, cum au mai fost producții care au avut pe afiș nume mari, filme care au sperat că vor avea succes doar având pe generic actori faimoși, fără a avea altceva în spate. Numele lor nu mai este neapărat o garanție a succesului, cam toți au avut și roluri modeste în ultimul timp, nu prea mai sunt la vârsta la care pot alege așa că joacă ce li se oferă. Nici regizorul nu părea cine știe ce, Jon Turteltaub fiind mai mult specializat în filmele de acțiune decât în comedii, doar scenaristul Dan Fogelman părea mai familiarizat cu domeniul, el scriind povestea de la Crazy, Stupid, Love, o comedie romantică interesantă, după ce anterior lucrase la mai multe animații, printre care Cars 2, Tangled.

last vegas 1 460x306 Last Vegas (2013)

Archie (Morgan Freeman), Paddy (Robert de Niro), Billy (Michael Douglas) și Sam (Kevin Kline) sunt prieteni încă din copilărie. Chiar dacă acum locuiesc în orașe diferite și se întâlnesc destul de rar, ei țin în continuare legătura și vorbesc destul de des la telefon. Atunci când Billy îi anunță că urmează să se căsătorească la finalul săptămânii, aleasa fiind o tânără care are jumătate din vârsta viitorului mire, Archie și Sam decid că trebuie să fie prezenți la eveniment și să-i organizeze lui Billy o petrecere a burlacilor de pomină. Cei patru vor petrece un weekend memorabil, se vor simți ca în tinerețe deși fiecare se confruntă cu fel de fel de probleme. De asemenea, ies la iveală și lucruri necunoscute din trecut, iar acum este prilejul cel mai potrivit pentru a fi lămurite pentru totdeauna.

last vegas 2 460x306 Last Vegas (2013)

Până la urmă aveam să constat că Last Vegas este un film decent, care nu are glume deplasate, faze care îți întorc stomacul pe dos, cum se întâmplă destul de des în comediile americane și că cei patru actori și-au respectat blazonul. E adevărat cam jumătate din film este comedie, una agreabilă, dar nu memorabilă, iar cealaltă jumătate este un pic dramă, dar nimic din ce veți vedea nu este nelalocul lui. Acum nu vă așteptați la cine știe ce capodoperă, nu e cazul, Last Vegas e un film bunicel pentru genul său și o ocazie pentru noi să-i revedem pe Morgan Freeman, Robert de Niro, Michael Douglas și Kevin Kline.

Vizionați trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.