Invincible (2006)

4

Invinciblefree2006 203x300 Invincible (2006) Actori: Mark Wahlberg, Greg Kinnear, Elizabeth Banks, Kevin Conway

Nu stiu la ce s-au gandit producatorii filmului cand i-au ales numele insa nici dupa vizionarea acestuia nu mi-am dat seama la ce se refereau. Mark Wahlberg joaca rolul personajului creat dupa o poveste adevarata a fotbalului american. Din nou stateam si studiam fenomenul si ma gandeam ca americanii trebuie sa aiba multe povesti legate de legende ale sportului de la ei. Regizorul lui “Invincible” nu are foarte mare experienta in cinematografia mondiala, iar filmul de aici parca sta sub greutatea unei posibile altfel de realizari. Da, are momente emotionante (Cei din Philly cred ca au varsat o lacrima la vizionarea lui), dar cam atat. Am si memoria incarcata de atatea filme bune legate de sport vazute in ultima vreme, iar “Invincible” nu se ridica la nivelul lor.

Mark Wahlberg joaca rolul lui Vince Papale, un barbat de 30 de ani din Philadelphia care in ’76 s-a dus la selectia organizata de noul antrenor al Philadeplhia Eagles cu scopul recrutarii unor posibili jucatori de NFL.

Invincible2006 04 Invincible (2006)

Nici macar antrenorul nu se astepta sa gaseasca vreun jucator, dar el. Povestea acestuia se invarte si in jurul prietenilor sai si a vietii sale, viata pe care o parcurge de aproape aratandu-ne in special ca o echipa de fotbal te poate ajuta sa treci mai usor peste probleme ca somajul sau lipsa banilor.

Invincible2006 Invincible (2006)

Filmul il recomand doar pasionatilor de filme cu sport sau fotbal american si cred ca oricate povesti ar fi spuse si oricate filme ar fi realizate, mereu va fi una/unul care sa nu fie auzita si pentru care sa se gaseaca un buget si un regizor.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. […] Kanal D, In the Line of Fire 1993 (Clint Eastwood, John Malkovich): Crimă, Dramă 22:30/ Prima TV, Invincible 2006 (Mark Wahlberg, Greg Kinear): Dramă, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.