Wimbledon (2004)

4

wimbledon 2004 Wimbledon (2004)Actori: Kirsten Dunst, Paul Bettany, Kyle Hyde, Robert Lindsay, Celia Imrie, Penny Ryder

Sportul in general aduce subiecte bune de film. De la drumul pe care-l parcurgi pentru a ajunge intr-o finala, pana la secretele castigarii acesteia, scenariul tau poate sa reprezinte doar drama si ganduri. Jucatorul de tenis Peter Colt ne arata in filmul asta ca si dragostea poate avea ceva de spus. Wimbledonul este turneul de tenis cunoscut pana si de locuitorii de la Polul Sud. Drumul pentru castigarea sa este calculat in statistici despre trecut si noroc. Cu totii stim viata invingatorilor. Mai putini stim insa pe cea a celor care pleaca mai mereu cu sansa a doua.

Peter Colt este un jucator de tenis ce se poate lauda doar cu un loc 11 ATP undeva a09 300x208 Wimbledon (2004)cum multi ani. La 30 si ceva de ani se gandeste la retragere, si unde este un loc mai bun de “last game” decat la cel mai important turneu pentru Regatul Unit. Povestea incepe atunci cand o cunoaste pe Lizzie, o cunoscuta tanara americana ce este intr-o perioada fasta sut titulatura de star. De la priviri date de fata ce-i castiga meciuri, pana la nopti pierdute cu ea ce-i risca meciuri, filmul ne arata ca flacara iubirii la momentul nepotrivit poate atat sa aduca succese cat si sa ti le ia.

040916 wimbledon Wimbledon (2004)Download subtitrare “Wimbledon” click aici.

Un film foarte frumos, ce parca are doua ingrediente placute oamenilor – poveste de film si sport. Productia are si momente comice si foarte comice care insa dupa mine au mai stricat din farmec. Pana la urma ce cauta ala catarat pe o casa cu un caine ce-i maraia in spate? Kirsten Dunst isi joaca bine rolul (si parca nu am mai vazut-o sa arate asa bine in alte filme). De urmarit si fratele personajului principal, ce pune mereu la pariuri impotriva legaturii de sange, cum era invatat din trecut. Si totusi… fratii sportivilor importanti au chiar atat succes la fete?

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. superb!!! ador filmul asta!!!…si oricui am l-am recomandat a lasat o parere pozitiva.merita vazut:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.