Happy-Go-Lucky (2008)

1

Poate ca nu este un film tocmai interactiv, cu foarte multa actiune, dar mi-a placut mesajul, mi-a placut ca m-a lasat sa vad o mostra de viata londoneza fara exagerari. Pe de alta parte, eram curioasa sa vad interpretarea castigatoarei unui Glob de Aur, Sally Hawkins, pe care o puteti urmari si in Never let me go (2010).

happy go lucky wideweb 470x3130 460x306 Happy Go Lucky (2008)

Sally o interpreteaza pe Poppy, o invatatoare extrem de optimista care primeste orice intamplare din viata ei, oricat de suparatoare, intr-un mod pozitiv. Nu toti, insa, reusesc sa aprecieze optimismul ei si dorinta ei de a-i face pe toti fericiti. Ajunge sa isi enerveze sora mai mica pentru ca Poppy nu isi face planuri pe termen lung, pentu ca ii place sa traiasca clipa. Tot asa, ii va provoca, involuntar, o suferinta apasatoare instructorului de soferie, Scott, interpretat de Eddie Marsan (Sherlock Holmes, 2009; V for Vendetta, 2006). Desi, la inceput, Scott va fi iritat de veselia lui Poppy, de neatentia ei in trafic, de faptul ca poarta tocuri nepotrivite pentru lectiile de sofat, tocmai aceste elemente ii vor trezi anumite sentimente lui Scott la care nu se astepta. Poppy descopera, astfel, ca nu poate sa aduca tuturor zambetul pe buze. O sa vedeti cui, insa, Poppy le va face lumea mai buna. Despre acest mesaj va spuneam la inceput, al optimismului fara masura care nu intotdeauna este molipsitor. Vi-l recomand si pentru ca poate o sa va puna pe meditat, asa cum mi s-a intamplat mie. Poppy, o sa vedeti, pune niste intrebari destul de dificile legate in mare parte de modul in care putem masura fericirea.
happy go lucky 114669l 460x306 Happy Go Lucky (2008)

Happy-Go-Lucky a fost nominalizar la Oscar, iar Sally Hawkins a primit numeroase premii pentru rolul din aceasta productie. Regia ii apartine lui Mike Leigh, nominalizat pana acum de 7 ori la Oscaruri. Sper ca v-am facut curiosi sa incercati un film amuzant care o sa va si surprinda spre final.
Vizionati trailer-ul:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.