Mr. Popper’s Penguins (2011)

4

Poate vă era dor de un film cu Jim Carrey la care să râdeţi cu lacrimi sau doar aveaţi nevoie de o comedie care să vă amuze copios. Oricare dintre variante ar fi adevărată, pot să vă spun că Mr. Popper’s Penguins nu e potrivit pentru asta. Nu e film de văzut cu gaşca, nici cu prietena/prietenul, ci doar cu familia. Chiar dacă este o comedie cu Jim Carrey, doar aduce mici zâmbete fugare pe buze.

 

jim carrey poza 1 460x305 Mr. Poppers Penguins (2011)

Regizat de Mark Waters, filmul este adaptat după o cunoscută carte pentru copii cu acelaşi nume, apărută în anii ’30. Cu un scenariu destul de tipic, Tom Popper (Jim Carrey) este omul de afaceri care nu acordă prea multă atenţie familiei, fiind acaparat de succesul profesional. Într-o zi îi este anunţată moartea tatălui, un explorator care îi lasă un cadou ce îi va da bătăi mari de cap lui Popper: 1 pinguin, iar apoi încă 5 apăruţi în urma unei neînţelegeri. Deşi, la început vrea să scape cât mai repede de ei, îi păstrează în cele din urmă de dragul copiilor. Însă, cei 6 pinguini îi transformă curând viaţa şi apartamentul într-un adevărat haos. “Vânaţi” şi de un îngrijitor de la grădina zoologică, aceştia produc diferite situaţii care se presupun a fi haioase.

mr poppers penguins poza 2 460x304 Mr. Poppers Penguins (2011)

Filmul nu este de văzut la cinema după părerea mea. Durează doar 95 de minute, aşa că puteţi să-l vedeţi liniştiţi acasă fără să regretaţi că aţi pierdut o experienţă cinematografică uluitoare. În plus, veţi fi scutiţi de ţipetele asurzitoare ale pinguinilor care pe mine aproape m-au exasperat. Jim Carrey a rămas la fel cum îl ştiam, carismatic, haios şi plin de viaţă, iar fără el filmul ar fi fost un eşec total. Iniţial, Ben Stiller trebuia să joace rolul lui Tom Popper, dar a renunţat. Owen Wilson şi Jack Black au mai fost luaţi în calcul, însă Jim Carrey a fost ales în cele din urmă.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. Simona din ce ai scris tu acolo deja nici nu are rost sa mai ma uit la film mai bn nu te chinuiai sa scri atat si spuneai clar “nu va uitati” mie unu imi place da tu faci sa para un film de (rahat)

  2. hmm. chiar daca nu este un film asa bun, cred ca o sa merg sa-l vad la cinema, mai mult pentru amuzament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.