Gwyneth Paltrow ar putea juca alaturi de Antonio Banderas in Guernica 33 Days

0

Gwyneth Paltrow (Contagion, The Avengers) se afla in discutii cu producatorii filmului Guernica 33 Days pentru a o interpreta pe Dora Maar, iubita lui Pablo Picasso, in aceasta pelicula. Antonio Banderas va juca rolul pictorului spaniol Pablo Picasso. Guernica 33 Days va fi regizat de Carlos Saura (The Hunt), iar productia filmului va incepe in septembrie 2012.

Filmul este centrat pe realizarea capodoperei lui Pablo Picasso, Guernica, cea mai puternica declaratie politica a pictorului dupa ce germanii au bombardat orasul spaniol cu acelasi nume in 1937. Tabloul lui Pablo Picasso, care scoate in evidenta suferintele oamenilor afectati de aceasta tragedie, s-a nascut din tulburarea sufleteasca pe care pictorul a trait-o. Tocmai acest moment va fi surprins in Guernica 33 Days. Dora Maar, fotografa si pictorita franceza, a surprins diverse instantanee foto cu etapele in care a fost realizat tabloul Guernica.

Dora Maar vorbea fluent spaniola, limba pe care o cunoaste foarte bine si Gwyneth Paltrow. Pe Gwyneth Paltrow o vom vedea anul acesta in filmul Thanks for Sharing (regia: Stuart Blumberg), alaturi de Mark Ruffalo si Tim Robbins, si va incepe filmarile pentru Iron Man 3 (regia: Shane Black), film in care joaca impreuna cu Robert Downey Jr. si Guy Pearce. Iron Man 3 va fi lansat pe 3 mai 2013.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.