Ghiceste filmul (42)

23

Săptămânal organizăm un concurs, alături de Cityplex Bucuresti, în care vă oferim 3 invitații duble la oricare din filmele care rulează în programul cinematografului. Astfel, aveți posibilitatea de a viziona cele mai noi filme apărute în România. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți, printr-un comentariu, la cerința de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu din ce film este imaginea de mai jos:

ghiceste filmul. jpg 460x306 Ghiceste filmul (42)

Lăsați-ne răspunsurile până vineri, 18 noiembrie, iar în cazul în care veți avea și un răspuns detaliat (scena, ce se întâmplă în momentul respectiv etc.) aveți șanse mari să vă regăsiți printre câștigători. Câștigătorii vor fi contactați printr-un mail direct, până duminică seara și vor trebui să confirme datele de contact.

23 COMENTARII

 1. Naufragiatul (scena este cea in care despacheteaza coletele si gaseste o pereche de patine. Ulterior foloseste lamele patinelor pe post de cutit, forceps, etc…
  )

 2. Scena apartine filmului “Naufragiatul” si infatiseaza momentul in care gaseste patinele pe care ulterior le foloseste pentru a inlocui cutitul sau alte obiecte taioase.

 3. Este formidabilul film “Naufragiatul” cu Tom Hanks,cand gaseste bagaj esuat pe plaja si incearca sa gaseasca o utilitate pt fiecare obiect gasit.Este foarte foarte bun filmul.Tom Hanks joaca excelent!

 4. Scena este din filmul “Naufragiatul” cu Tom Hanks.In scena din fotografie a gasit un pachet si incearca sa gaseasca o utilitate pentru fiecare obiect.

 5. Inaginea este din filmul “Naufragiatul”
  Chuck Noland(Tom Hanks) despacheteaza patinele . Lamele acestor patine le foloseste pe post de cutit

 6. Scena este din filmul Naufragiatul (Cast away 2000 ). Tom Hanks gaseste printre alte obiecte, o pereche de patine care ii va fi foarte utila pentru ca va folosi lamele acesteia pe post de cutit etc.

 7. imaginea este din “cast away”. scena infatiseaza momentul trist in care tom hanks gaseste niste patine ale caror lame le va folosi pe post de cutit.

 8. Scena apartine filmului “Naufragiatul” (Cast Away). Chuck Noland (Tom Hanks) gaseste intr-una dintre cutiile ramase din avionul prabusit o pereche de patine, carora le va gasi o utilitate ulterior, contribuind la adaptarea sa pe insula.

 9. Imaginea face parte din filmul “Naufragiatul “(Cast away), cu Tom Hanks unde foloseste lama unei patine gasite printre alte obiecte ca si cutit.

 10. Scena apartine filmului “Naufragiatul” (Cast Away). Chuck Noland (Tom Hanks) gaseste intr-una dintre cutiile ramase din avionul prabusit o pereche de patine, iar lama acestora o va folosi pe post de cutit.

 11. Scena face parte din filmul “Naufragiatul” cu Tom Hanks. Acesta gaseste intr-una dintre cutiile ramase din avionul prabusit, o pereche de patine.

 12. Scena este din filmul “Naufragiatul” cu Tom Hanks.In scena din fotografie a gasit un pachet si incearca sa gaseasca o utilitate pentru fiecare obiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.