Just Go With It (2011)

0

Cu ce sa incep? Combinatia Jennifer Aniston-Adam Sandler, mai mult decat reusita. Nu cred ca am avut o pauza de 5 minute in care sa nu rad (acum, bineinteles, depinde de gustul in materie de umor pe care il are fiecare dintre noi). Apoi, o locatie de vis, Hawaii si doi copii surprinzator de amuzanti si talentati. Sunt doar cateva din argumentele prin care va sugerez sa nu ratati filmul.
jgwi1 460x306 Just Go With It (2011)

Cum poti sa improvizezi si pana cand poti sa minti in jurul unui scenariu pe care ti l-ai inventat? Ne spune Danny (Adam Sandler), un chirurg plastician care ajunge la concluzia ca poate sa cucereasca mai multe fete daca pretinde ca este insurat. Merge o data, merge de doua ori, poate chiar de prea multe ori, pana cand o intalneste pe Palmer (Brooklyn Decker), tipul de blonda pe care mai toti barbatii o doresc. Evenimentele se succed in asa fel incat Danny nu va mai putea doar sa isi arate verigheta si sa spuna ca este insurat, ci va fi nevoit sa ii prezinte lui Palmer sotia sau mai bine spus viitoarea fosta sotie si copii pe care ii au. Cand nici sotia, nici copii nu exista, ii imprumuti. Noroc cu asistenta lui Danny, Katherine care va juca rolul de ,,sotie” si cei doi copii ai ei, Maggie si Michael care il vor ajuta pe chirurg sa castige inima lui Palmer. Evident, candva, sa iasa adevarul la iveala, doar ca, intre timp, lucrurile se incurca. Danny trebuie sa faca fata santajurilor lui Maggie si Michael, iar Katherine va trebui sa isi inventeze si ea o viata pentru a face o impresie buna in fata rivalei sale din tinerete, Devlin (Nicole Kidman). Va spusesem de cei doi copii talentati. Sa fiti cu ochii pe Maggie pentru ca exista cateva scene ultra amuzante cu ea si accentul pe care incearca sa il aprofundeze. Pot spune ca si Nicole Kidman m-a surprins in mod placut, astept si reactiile voastre. O sa vedeti si ce pacienti ,,ciudati” vin la cabinetul lui Danny si pe cine o sa aleaga doctorul intre Palmer si Katherine.
just go with it 181548l imagine 460x306 Just Go With It (2011)

Regia ii apartine lui Dennis Dugan. El, de altfel, a regizat mai toate filmele cu Adam Sandler in rol principal, iar la Just Go With It, Adam s-a alaturat si echipei de producatori. Povestea filmului a avut drept inspiratie scenariul ,,Cactus Flower”, al lui L. Diamond, ecranizat in 1969, cu Walter Matthau in distributie. Reluand, va recomand filmul. Luati-va gasca de prieteni pentru doua ore de comedie de calitate.
Vizionati trailer-ul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.