Feţele lui “Law Abiding Citizen”

1

Astazi va fac cunostinta c-un film ce va dori a fi unul classy. Nu rumegati indelung termenul, caci va explic indata: Gerard Butler si Jamie Foxx promit ecranizarii lui F. Gary Gray interpretari de marca, interpretari gata sa seduca un public din ce in ce mai pretentios, si poate mai critic la adresa presupusei calitati de care da dovada cinematografia actuala. Pe Butler tocmai il admiram in “The Ugly Truth”,  acum sunt de-a dreptul curioasa cum va presta in altceva decat pelicule romantice, iar pentru Jamie Foxx, remarcat de curand in “The Soloist”, nu cred ca drama cu pricina va ridica multe probleme.

Povestea este una clasica: Un el (Gerard Butler) cauta razbunare. Dupa ce cu 10 ani in urma i-au fost ucise sotia si fetita, acesta se intoarce pentru a se razboi cu avocatul ce nu a pedepsit adevaratii vinovati. Acesta fiind nimeni altul decat Jamie Foxx. Dar barbatul nu va trebui sa infrunte doar legea vazuta prin ochii unei singure persoane, ci intregul sistem deloc simplist ori etic.

law abiding citizen Feţele lui Law Abiding Citizen

Desi istorioara de mai sus nu aduce nimic nou ori revelator, mie imi pare interesant, un interesant datorita distributiei insprancenate. Ah, si trebuie mentionat ca unul dintre oamenii ce au participat la incropirea scenariului este Frank Darabont, regizorul lui “The Shawshank Redemption”. Got it?  Octombrie ramane data oficiala, iar mult nu mai este!

law abiding citizen ver2 Feţele lui Law Abiding Citizen

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.