Helena Bonham Carter în Great Expectations

0

Viitoarea producţie a excentricii actriţe Helena Bonham Carter este Great Expectations, în care va interpreta rolul lui Miss Havisham. Acum, aş avea o întrebare pentru cei care au citit romanul lui Charles Dickens. Credeţi ar fi putut exista o o actriţă mai bună care s-o interpreteze pe Miss Havisham? Nu? Nici eu.

Miss Havisham este o femeie care a fost părăsită chiar în ziua nunţii ei. Suferinţa ai a fost atât mare încât nu a mai ieşti vreodată din casă, nu s-a mai dezbrăcat de rochia de mireasă şi a oprit toate ceasurile din casă la ora la care a aflat că a fost părăsită. În cele din urmă, a adoptat o frumoasă fată pe nume Estella, pe care a folosit-o pentru a se răzbuna pe bărbaţi.

Filmul îi mai are în distribuţie pe Ralph Fiennes, Jeremy Irvine (ca protagonist), Sally Hawkins, etc. Este regizat de Mike Newell, cel care a produs Harry Potter şi Pocalul de Foc sau Four Weddings and a Funeral. Deocamdată nu există vreun poster sau trailer, însă au apărut două imagini din film, pe care le puteţi vedea mai jos.

Premiera va fi în toamna lui 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.