The Ugly Truth (2009)

22

the ugly truth 201x300 The Ugly Truth (2009)Actori: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Eric Winter, Nick Searcy, Jesse D. Goins

Ei bine, Cruntul Adevar s-a dovedit a nu fi atat de crunt pe cat l-as fi prezis. Da, pelicula de astazi trece  in fuga pe subt bariera filmelor plicticoase, garantandu-si altfel un final ticsit in satisfactii. Poate nu unul tocmai corect, dar bine-meritat. Despre femei, despre barbati.. Si despre ceea ce facem de obicei cu noi. Noi cu ei, si voi cu ele. Si totusi, care-i adevarul de aici? Ca barbatii ajung uneori doar tangential la un punct comun cu ale lor perechi; femeile? Ca se poate intampla sa se traga la capete diferite, nestiind niciuna dintre parti incotro porneste? Dar astea sunt povesti. Si tot o poveste prezinta si cuplul Katherine Heigl/Gerard Butler in “The Ugly Truth”. Una de-a dreptul delicioasa, fermecatoare, plina de haz si umor. Nu-i lipsesc scenele comice, care cu siguranta va vor scorni de zambete si nici situatiile penibile menite sa garniseasca istorioara cu si mai mult piper.

Abby (Katherine Heigl), o tanara producatoare de televiziune, pare a le avea pe toate: vigoarea varstei, o slujba de invidiat, frumusete.. dar nu si noroc in dragoste! Strictetea si spiritul tacticos de care da dovada in alegerea barbatului perfect ii strica socotelile, astfel ca tot singura (de fapt, cu pisica ei) ramane in cele din urma. Dar sa-i lasam in hazarda amorul, caci nici cu jobu’ n-o duce mai bine. Audientele scad mancand pamantul zilnic, fiind nevoita sa improvizeze ceva pentru a salva situatia.

the ugly truth1 The Ugly Truth (2009)

Rezolvarea o gaseste (si-o si aduce!) bossu’ cel mare: Mike, un tip misogin ce-si prezinta interesant si frumos ambalat emisiunea “The Ugly Truth”, emisiune in care-si propune sa lamureasca vesnicele probleme dintre barbati si femei. Abby este costernata de atitudinea individului, sfidandu-l cu orice ocazie. Dar Mike se va dovedi mult mai util, caci cu intuitia si experienta lui amoroasa, o va ajuta sa se apropie de Colin, vecinul ei galant de care aceasta era atrasa.

the ugly truth 11 The Ugly Truth (2009)

Chiar mi-a placut. Si-am si ras cu pofta. Katherine Heigl (“27 Dresses”, “Knocked Up”) alaturi de Gerard Butler (prea devreme plecat din “P.S. I Love You”) parcurg o poveste cu multa naturalete, fara prea multe fandoseli ori fortari de situatie. Tematica si modul de abordare al intamplarilor imi aduce un pic a “He’s Just Not That Into You”, sau doar mi se pare un pic inspirat ca un barbat sa-i educe unei femei pe sei uneori deloc crestineste, spiritul de acostare amoroasa? Pai da, barbatii excelenti la cratita, in chirurgie- confidenta cu bisturiu a muierii sau in uniforme militaresti, de ce n-ar fi experti si-n tratarea problemelor de cuplu? Vi-l recomand. Cu el, cu ea, veti rade cu siguranta!

Vizionati trailer:

22 COMENTARII

  1. Astept sa apara pe micile ecrane. Are premise bune si din laudele de pe aici, nu pot decat sa ma astept la o comedie foarte reusita.

  2. vaii. abia astept sa apara filmul acesta. gerard butler este unul dintre actorii mei preferati, unul foarte amuzant. can’t wait!

  3. abia am asteptat sa vad filmul acesta, de cand am auzit de el.N-a fost foarte rau, dar pe cat a fost de laudat, eu am ramas cam dezamagita.Probabil ca in materie de comedii e greu, in anul 2009, sa vii cu ceva original si care sa dea publicul pe spate. Dar nu asta ar fi problema cat faptul ca interpretarea actorilor mi s-a parut groaznica, cu toate ca imi plac amandoi. Adica pe tot parcursul filmului mi s-a parut ca Katherine Heigl s-a chinuit ingrozitor si nu a fost naturala deloc.Ma rog, bine ca au fost niste faze haioase care au mai salvat pe ici-pe colo situatia…

  4. citez: pelicula de astazi trece in fuga pe subt bariera filmelor plicticoase…daca trece pe subt…e clar! imi pare rau, dar n-ar fi rau Mihaela, sa revezi textul inainte de postare…

  5. @Gabi: Imi plac carcotelile, dar doar cele bine fondate. Eu am vrut sa folosesc termenul in maniera aia, termen ce nu-mi pare a semana totusi c-o greseala ortografica de proportii. Mersi pentru perspicacitate!

  6. Cu placere Mihaela 🙂 Trebuie sa recunosc ca citesc des articolele voastre si sunt placut impresionata, desi nu de putine ori am fost de acord cu nota subiectiva acordata unui film. Dar cred ca depinde de fiecare cum percepe filmul. Imi place sa cred ca sunteti profesionisti!

  7. inca nu am vazut filmul si nu am mari asteptari/sperante, dar Katherine Heigl e frumusica, iar Gerard Butler are de obicei in interpretare o intensitate atragatoare, asa ca m-as uita doar ca sa-i vad pe ei :p

  8. Film dragut si usor de urmarit!
    Un sfarsit previzibil si cu un subiect deja consacrat!
    Ea plina de succes si el mult sub ea!
    Vesnica poveste dintre o “printesa”si un “cersator”.
    Dar cu toate aste mi-a placut!Si merita sa ne descretim fruntile!

  9. Amuzant, mai ales faza cu lenjeria cu telecomanda. Femeia are orgasm chiar in fata sefilor ei, pricinuit de cadoul primit de la subaltern. Funny!

  10. Mi-a placut filmul..accentueaza niste idei de actualitate…Si e foaaaaarte funny.Eu l-am privit singura,dar abia astept sa-l vad cu prietenul inca o data…sunt cateva replici de retinut in el.:p
    Il recomand.

  11. Si legat de faza accentuata de catre cineva mai sus,eu de asta citesc pe site-ul acesta prezentarea filmelor:pentru subiectivism.Citesc parerea celui care a scris articolul,citesc comenariile(la fel de importante)mai caut si pe alte site-uri daca nu gasesc aici ceva…Si daca la sfarsit realizez ca filmul apartine genului pe care il gust eu, si ca sansele ca filmul sa-mi placa sunt foarte mari-atunci il privesc.Prefer sa pierd 10 minute astfel decat sa pierd 2 ore cu un film prost.Keep it up!.
    Deci exista oameni ca mine care chiar apreciaza stilul in care scrieti:am mai citit si pe alte siteuri cate o recenzie,dar am mai multa incredere in ce spuneti voi…mai ales ca scriu mai multe persoane,si fete si baieti,care prefera genuri de film diferite,deci acoperiti o gama larga:e foarte buna ideea.

  12. Legat de faza accentuata de catre cineva mai sus,eu de asta citesc pe site-ul acesta prezentarea filmelor:pentru subiectivism.Citesc parerea celui care a scris articolul,citesc comenariile(la fel de importante)mai caut si pe alte site-uri daca nu gasesc aici ceva…Si daca la sfarsit realizez ca filmul apartine genului pe care il gust eu, si ca sansele ca filmul sa-mi placa sunt foarte mari-atunci il privesc.Prefer sa pierd 10 minute astfel decat sa pierd 2 ore cu un film prost.Keep it up!.
    Deci exista oameni ca mine care chiar apreciaza stilul in care scrieti:am mai citit si pe alte siteuri cate o recenzie,dar am mai multa incredere in ce spuneti voi…mai ales ca scriu mai multe persoane,si fete si baieti,care prefera genuri de film diferite,deci acoperiti o gama larga:e foarte buna ideea.

  13. haha, l-am vazut. e foarte funny. barbatii nu stiu atat de multe chestii despre femei, desi ei cred ca stiu totul. merita vazut pt gerard butler care e foarte sexos si ne arata si fundul putin…ma rog, fiecare cu ce-l doare :))

  14. @andnobody: Adevarul este ca nu stim chiar nimic despre, dar chiar nimic! Serios:)). Dar noi incercam diferite metode prin eliminare, daca merge asta, bun o tinem asa. Daca trebuie sa fim un pic (atentie, UN PIC!) porci, o facem doar daca nu dauneaza, asta daca suntem interesati de persoana respectiva ca daca nu, suntem porci chit ca dauneaza :D.
    De ce mi-a placut mult si m-a amuzat teribil filmul asta? Sa incep prin a spune ca umor are, destul! Chiar nu mi l-am imaginat pe Gerard in rolul asta, vazandu-l numai prin Gamer, 300 si multe altele, va dati seama. Acum, dupa ce l-am vazut, eu zic ca face un rol bun, nu perfect, dar destul de bun, mie unul mi-a placut mult, dar mult de tot aceasta personalitate si modul lui de gandire. Asa, si pe langa umorul respectiv vine si dragostea. Filmul asta imbina atat de bine acesti doi termeni “comedie” si “film romantic”, glumele nu sunt deloc porcoase, sunt chiar subtile, aluzii de fapt (pe care le ador) si cum ajung cei doi sa se indragosteasca..se urasc, se bat in replici s.a.m.d. Ceea ce spun e ca nu abuzeaza deloc, din nicio parte. In alte comedii romantice, ori glumele trec peste limita, ori dragostea devine prea prea profunda.
    In concluzie, actori buni are, firul actiunii, toate intamplarile au un haz nemaipomenit, ideea filmului..mesajul mie mi-a placut mult, poate pentru ca….it’s really the ugly truth :)).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.