Dan in Real Life (2007)

7

dan 203x300 Dan in Real Life (2007)Actori: Steve Carell, Juliette Binoche, Dane Cook, Alison Pill, Brittany Robertson

Contrar asteptarilor pe care le-am avut cand am vazut titlul filmului, Dan nu e o celebritate intr-un reality show, Dan e un tata singur, ce are trei fete cu personalitati diferite, e ziarist, face parte sintr-o familie foarte numeroasa si e singurul care a refuzat sa-si gaseasca pe cineva dupa moartea sotiei lui. E o poveste in care se combina foarte frumos naturaletea si simplitatea lui Juliette Binoche, pe care ne-o amintim din filmul „Chocolate”, cu stilul inconfundabil a lui Steve Carell pe care l-am vazut in „The 40 Year Old Virgin” si in „Little Miss Sunshine”. E un film cum nu mai exista altul, un film la care m-am uitat cu placere si care m-a binedispus, care invata pe toata lumea ca dragostea exista la orice varsta si ca nu trebuie sa luptam impotriva ei.

Povestea e simpla: la o intrunire de week-end cu intreaga familie cunoaste o femeie intr-o librarie, stau de vordaninreallife2 300x200 Dan in Real Life (2007)ba si fac schimb de numere de telefon. Fermecat de surprizatoarea intalnire ajunge acasa si constata stupefiat ca „femeia din librarie” e de fapt Marie, prietena fratelui sau. Urmeaza un sir de intamplari amuzante si de jocuri in familie, iar Marie ajunge sa fie iubita de toata familia, situatia dintre ea si Dan fiind foarte tensionata. Atractia dintre cei doi e evidenta de fiecare data cand se afla fata-n fata, iar faptul ca stau in aceeasi casa, ca fetele lui o adora, ca el trebuie sa o vada in permanenta cu fratele lui si ca familia ii face cunostiinta cu o alta femeie superba nu face decat sa complice lucrurile. E un scenariu natural – e cuvantul ce caracterizeaza cel mai bine povestea – , care atrage atentia tocmai prin asemanarea cu viata reala si prin originalitatea expunerii. Dan in viata reala ar putea fi Oricine in viata reala.

Download subtitrare “Dan in Real Life” click aici.

O poveste de dragoste frumoasa, dintre doi oameni maturi ce incearca sa-si tina in frau sentimentele si sa rationalizeze iubirea. Patru sunt cuvintele ce caracterizeaza acest film: planuieste sa fii surprins. Un film cu adevarat relaxant la care merita sa te uiti indiferent de varsta.

Vizionati trailer:

Dan in Real Life (2007) trailer www.FILMETARI.com
Vezi mai multe video din Film »

7 COMENTARII

  1. […] Timothy Green care le va schimba viata. The Odd Life of Timothy Green e regizat de Peter Hedges (Dan in Real Life), ii aduce pe marile ecrane pe Jennifer Garner, Joel Edgerton si Ron Livingston si apare in cinema […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.