[Concurs] Hollywood Multiplex

35

Dacă vrei să vezi cele mai noi filme care rulează la Hollywood Multiplex, atunci trebuie neapărat să răspunzi la cerința de mai jos. Oferim 2 invitații duble la oricare film din programul cinematografului din București și o invitație de 2 persoane pentru cinematograful din Oradea. Cerința/întrebarea din această săptămână este următoarea:

Care este cea mai strânsă relaţie de prietenie a două personaje dintr-un film?

Lăsați-ne răspunsurile voastre până vineri, 16 decembrie, iar 3 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

*Cei care sunt din Oradea sunt rugati sa specifice acest lucru in comentariul lasat.

35 COMENTARII

 1. Consider ca cea mai stransa relatie de prietenie dintre doua personaje este cea din filmul “Hachi: A Dog’s Tale”. Este extrem de emotionanta si plina de invataminte, relatia dintre Richard Gere (stapanul) si cainele sau, Hachiko, care il asteapta, zilnic, sa se intoarca de la munca, in fata garii din oraselul in care traieste stapanul. Chiar si cand acesta moare, cainele continua sa-l astepte, in acelasi loc, la aceeasi ora – atunci cand stapanul obisnuia sa se intoarca.

 2. As putea spune ca animatia de Craciun, Eight Crazy Nights ilustreaza cel mai bine relatia de prietenie intre 2 personaje . Desi, initial cele 2 personaje nu au o relatie binedefinita, la sfarsit cei doi ajung sa devina cei mai buni prieteni . Scena finala a fost cea care m-a impresionat . Adam Sandler, personajul principal fiind cel care realizeaza ca persoana care a fost mereu alaturi este cel pe care l-a ignorat multa vreme.

 3. O relatie de prietenie foarte cool mi se pare dintre cei doi protagonisti ai celor doua filme Bad Boys: Martin Lawrence si Will Smith

 4. 1. The Pursuit of Happyness:
  Chris Gardner si fiul sau.
  2. Wall-E: Micul robotel si “prietena” sa.

 5. The Bicycle Thief: Tata si fiul
  La vita e bella: Tatal si fiica de data aceasta.
  Autumn Sonata: Mama si fiice.

 6. Prietenia dintre Edward (Jack Nicholson) si Carter (Morgan Freeman) din filmu “The Bucket List” (2007). Filmul prezinta prietenia dintre doi barbati pe care aceeasi boala ii aduce impreuna in acelasi salon, intr-un spital. Ambii sunt in faza terminala a bolii si decid sa plece in lume, inainte sa moara, cu o lista plina de lucruri dorite si neindeplinite.

 7. Mi-a placut prietenia dintre cimpanzeul Caesar si Will, din “Rise of the Planet of the Apes”, deoarece acestia isi raman loiali pana la capat.

 8. Prietenia dintre Jack Nicholson (Edward Cole) si Morgan Freeman (Carter) din filmul “The Bucket List”. Chiar daca la inceput se tachineaza reciproc, ajung ca pana la sfarsitul filmului sa fie prieteni foarte buni, in incercarea lor de a face toate lucrurile pe care si le doreau, conform unor liste cu dorinte.

 9. Mi se pare ca am mai raspuns la acesta intrebare, dar mai zic din nou: Cea mai impresionanta prietenie a doua persoane dintr-un film este categoric cea dintre cainele Hachiko si stapanul sau ( Richard Gere), filmul ” A dog’s Story”-2009. ( din Oradea)

 10. O prietenie stransa si mai putin obisnuita este cea din filmul E.T. The Extra-Terrestrial dintre un extraterestru si micutul Elliot 🙂

 11. Prietenia pe care o au Jacob si Marlena din filmul ” Water for Elephants”-2011 cu elefantul Rosie. (din Oradea)

 12. Cei mai frumosi doi prieteni dintr-un film sunt pentru mine Robert De Niro Walt (Koontz) si Philip Seymour Hoffman (Rusty) in FLAWLESS (1999)…Ce frumos! Dincolo de lume, prejudecati, bani, dincolo de moarte…

 13. “Never let me go”, prietenia dintre Ruth, Tommy si Kathy (Keira Knightley, Carey Mulligan si Andrew Garfield).

 14. Filmul Hachiko ofera o adevarata lectie de prietenie si loialitate. Plus ca fimul este inspirat dintr-un caz rea.

 15. Mike si Wayne din mica serie 100 Questions(2010) deoarece se cunosc de cand erau mici, in ciuda diferentei de clase sociale reusesc sa formeze “un cuplu de milioane”.

 16. Hall Pass-Rick (Owen Wilson) şi Fred (Jason Sudeikis), doi prieteni foarte buni căsătoriţi de mulţi ani, sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o săptămână de libertate absolută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.