Cinci filme romantice din 2013

1

M-am gândit să vă propun în această zi specială, Ziua Îndrăgostiților, cinci filme romantice, cinci filme care vorbesc despre dragoste, toate recente. Partea bună este că niciunul nu seamăna cu celălalt, fiecare privește iubirea din alt unghi, din alte perspective, dilemele sunt mereu altele, soluțiile, de asemenea. Și fiecare ne amintește cât de diferită este dragostea și că există multe modalități de a fi alături de persoana iubită.

About Time

Cum ar fi să ai încă o șansă cu persoana iubită ? Ai dat-o în bară, dar te poți întoarce în timp și îndrepta lucrurile. Să știi tot despre cea pe care vrei să o cucerești și să o impresionezi cu diverse vorbe sau gesturi. Visul oricărui îndrăgostit. Ce simplu ar fi dacă ar merge lucrurile așa și în viața reală.

indragostiti 1 460x306 Cinci filme romantice din 2013

Before Midnight

Aici avem de-a face cu o dragoste matură. E frumos să ai 20 de ani, fluturi în stomac, să simți fiorii iubirii. Dar după ce ai trecut de 40 de ani, ai copii, griji, responsabilități, parcă se schimbă și modul în care iubești. Nu e neapărat mai ușor, ai nevoie de multă înțelepciune, răbdare pentru a depăși crizele care apar în relația de cuplu, dar după ce ai trecut de acestea ai sentimentul că dragostea devine și mai puternică.

indragostit 2 460x276 Cinci filme romantice din 2013

Don Jon

Iubirea nu e niciodată ușoară chiar și atunci când zici că ai găsit persoana potrivită, care arată senzațional, care este și pe placul părinților și pe cel al prietenilor intervine ceva care schimbă lucrurile. E complicat să îți păstrezi hobbyurile dacă acestea nu sunt acceptate de către iubita ta și de cele mai multe ori ai de ales între a te schimba sau a o pierde.

indragostiti 3 460x306 Cinci filme romantice din 2013

 

Her

Dragostea e atât de puternică încât poate exista și între un om și un computer sau sistem de operare. E greu de presupus că astăzi s-ar putea întâmpla așa ceva, dar în viitorul apropiat, cine știe ? Și este bine să fim pregătiți și să vedem ce ne așteaptă.

indragostiti 5 460x258 Cinci filme romantice din 2013

 

La vie d’Adele

O iubire puternică, pasională între două persoane de același sex. Nu e ușor să îți afișezi sentimentele în public față de persoana iubită pentru cea mai mare parte a societății condamnă asemenea relații și te poți trezi foarte ușor pus la zid doar pentru că ești îndrăgostit. Poate dragostea să învingă asemenea obstacole, poate un asemenea cuplu să reziste la presiunile factorilor externi ?

indragostiti 4 460x258 Cinci filme romantice din 2013

 

1 COMENTARIU

  1. Don Jon e film romantic? nu cred…nu mi s-a parut a fi un film romantic dar asta e doar parerea mea.
    In rest list e buna. am aflat de cateva pe care nu le-am vazut si mi se par interesante

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.