Cinci personaje puternice ale lui Tom Hanks

0

Tom Hanks este un actor cu o carieră de peste 30 de ani, care a reușit să se facă iubit atât de critici, cât și de public, iar dovadă stau distincțiile primite de-a lungul carierei, dar și încasările producțiile în care a jucat. A interpretat roluri în comedii, drame, filme de acțiune, romantice, și-a împrumutat vocea unor personaje animate, practic a făcut cam tot ce se putea face în actorie. Sunt convins că și în anii care vin ne va surprinde la fel de plăcut cu filme bune și roluri memorabile.

Vă propun mai jos să ne reamintim cinci personaje puternice interpretate de Tom Hanks. Ordinea este cronologică.

 

Philadelphia

Andrew Beckett este poate primul personaj cu adevărat puternic al lui Tom Hanks.  Angajat la o firmă de avocatură, el este concediat fără motiv și crede că a fost dat afară deoarece este bolnav de SIDA. În acel moment el decide să acționeze în instanța firma respectivă pentru că vrea să i se facă dreptate.

philadelphia 21 460x258 Cinci personaje puternice ale lui Tom Hanks

 

Forrest Gump

Forrest Gump   este poate cel mai cunoscut personaj al lui Tom Hanks. Un bărbat cu un IQ sub mediu reușește să aibă succes pentru că s-a ghidat după valori ca loialitatea, prietenia, crezând sincer în acestea și care a luat din viață doar părțile bune.

forrest gump 11 460x258 Cinci personaje puternice ale lui Tom Hanks

 

Cast Away

Chuck Noland este singurul supravietuitor al unui accident aviatic. El ajunge pe o insulă pustie unde trebuie să învețe să se adapteze la noua sa viață, una în care trebuie să-și procure cele necesare pentru a trăi. Învață să se descurce în pustietate și speră că într-o bună zi va fi salvat și se va reîntoarce la vechea sa viață.

cast away 1 460x291 Cinci personaje puternice ale lui Tom Hanks

 

Charlie Wilson War

Charlie Wilson este un politician atras mai degrabă de zona mondenă, de petreceri și femei frumoase. Totuși, în anii ’80, el se va implica la un moment dat în ajutorarea Afganistanului care fusese invadat de către ruși. Împreună cu alte persoane el reușește să pună la cale un plan prin care să convingă oficialitățile americane să mărească suma acordată Afganistanului astfel încât această țară să fie capabilă să riposteze invadatorilor.

charlie wilson war 460x306 Cinci personaje puternice ale lui Tom Hanks

 

Captain Phillips

Richard Phillips este căpitan pe nava Maersk Alabama, iar în timpul unui voiaj efectuat în 2009 trebuie să treacă prin Golful Aden, zona controlată de pirații somalezi. Deși căpitanul își ia toate măsurile de protecție nava sa cade în cele din urmă în mâinile piraților. El încearcă să negocieze cu aceștia libertatea sa și pe cea a echipajului, dar se trezește prins într-o situația care pare fără ieșire.

captain phillips 460x306 Cinci personaje puternice ale lui Tom Hanks

 

Dacă doriți să-l reveți pe Tom Hanks, o puteți face în această perioadă deoarece cel mai recent film al său, Saving Mr. Banks se află în cinematografele din țara noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.