Ce filme vrei pe FilmeTari? [concurs]

15

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de The Light Cinemas, in care va oferim 5 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati cerinta de mai jos.

Spune-ne pentru care filme vrei reviewuri pe filmetari?

Lasati-ne raspunsurile voastre pana vineri, 10 iunie, iar cele mai interesante raspunsuri  vor fi premiate cu bilete la cinematograf. Castigatorii vor fi anuntati, pe mail, pana duminica seara.

15 COMENTARII

  1. Cred ca ar fi interesant sa realizati review-uri pentru filme care nu sunt asa “populare”. As recomanda de altfel si filmele romanesti!

  2. Aveti reviewuri foarte bune…multe m-au convins sa vad unele filme pe care altfel poate nu le-as fi ales …unul dintre filme ar fi : Neka ostane medju nama (2010)

  3. Daca s-ar putea, ar fi geniale reviewuri pentru filmele vechi gen: Ben Hur, 12 angry men, Casablanca, On golden pond. FiIme geniale cu actori geniali!!!

  4. Nu conteaza.. orice review, numa’ sa fie. Deoarece din cate vad.. e un review la 2-3 zile. In cateva pagini, deja ma intorc in 2010. Prea putine review-uri.

  5. Mai multe filme Noir ar fi bune:).Nu prea sunt bagate in seama si unele mi se par chiar interesante.

  6. Pai Indiana Jones (toate), Saw(toate) o serie de filme care nu trebuie sa lipseasca de pe Filmetari , fiind si unul dintre preferatele mele, abia astept partea 7 ,X-Men ,Cloverfield, Paranormal Activity(toate) foarte bun si acest film care e chiar inspaimantator .

  7. Ce spuneti despre un film romanesc? Un film romanesc si bun (poate cel mai bun) cum a fost Morometii cu genialul actor Victor Rebengiuc care face un rol de exceptie! 🙂

  8. Stiu ca ati spus review pt filme dar eu cred ca lumea trebuie sa stie de excelentul serial “Hustle” (a nu se confunda cu The Real Hustle – care e reality show), la fel cred ca merita atentie si serialul “Leverage” si de ce nu … noul serial “Game of Thrones”. Peste tot aud House, CSI, Criminal Minds etc. Tot printre preferatele mele se afla si Dexter, Lie To Me sau The Mentalist…dar am vazut ca aveti review-uri pt acestea. Soooooo….yeah!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.