[c] Cupleazã-ţi actorii preferaţi!

24

FILME TARI te vrea Cupidon. Preţ de câteva minute, trebuie sã cugeţi, sã gândeşti subiectiv şi incredibil de obiectiv şi sã arunci o sãgeatã. Haideţi cã nu-i greu! O sãgeatã potrivitã, haioasã şi inventivã iţi poate aduce o invitaţie dublã la cinematograful partenerilor noştri, TheLight Cinema. Şi avem 5 de dat!

phphoqh5MPM [c] Cupleazã ţi actorii preferaţi!

Un cuplu este savuros de urmãrit şi descoperit în fiecare film. Am urmãrit astfel cupluri potrivite pe micile şi marile ecrane, cupluri mai puţin potrivite, cupluri care au confundat patul de pe platouri cu cel conjugal şi cele pe care încã visãm sã le putem vedea într-o bunã zi jucând împreunã. Cu cine s-ar fi potrivit mai bine George Clooney în “Up in the Air”? Dar Angelina Jolie în “Mr. & Mrs. Smith”? Aşadar, cupleazã-ţi actorii preferaţi şi ia-ne invitaţiile la film!

Câştigãtorii vor fi anunţaţi printr-un e-mail direct. Urmeazã confirmarea noastrã, iar dupã aceea, TheLight Cinema te aşteaptã la film!

24 COMENTARII

 1. Eu as aruca sageata lui Cupidon spre Sandra Bullock, tot trece printr-o perioada foarte grea, si as vrea sa o cuplez cu Keanu Reeves. Au jucat amandoi in The lake house ( Casa de langa lac) si chiar mi-au placut. Amandoi sunt niste actori de valoare care nu prea au avut noroc in dragoste, asa ca cred ca s-ar potrivi.

 2. Pe Angelina as cupla-o cu Bradley Cooper in filmul mai sus mentionat…iar George Clooney cu Nicole Kidman!
  In alta ordine de idei,nu mi-a placut combinatia intre Justin Bartha si Catherine Zeta-Jones din “The rebound”,mi-ar fi placut mai mult combinatia dintre el si Scarlett Johansson.

 3. Pe Michael Scofield din Prison Break l-as cupla cu Scarlett Johansson s-ar potrivi foarte bine dupa mine

 4. Eu i-as cupla pe Jim Carrey cu Cameron Diaz, cei mai buni in ale comediilor ar iesi ceva super comic si haios. Stiu ca deja au lucrat impreuna la The Mask, dar ea era mai noua in ale actoriei, dupa care a evoluat mult.

 5. As cupla-o pe Salma Hayek cu Matthew Perry mi-a placut cum le-a stat impreuna in Fools Rush In si pe Amanda Seyfried cu Josh Hartnett – amundoi sunt frumosi.

 6. Mi-ar placea combinatia Catherine Zeta-Jones cu Antinio Banderas. In Zorro mi s-a parut ca s-au potrivit de minune

 7. Poate ca e putin ciudat, dar as fi interesat de o alaturare Sarah Jessica-Parker si Adam Sandler. Ar fi haiosi si simpatici, deci… perfecti!

 8. J. Depp & Angelina Jolie. De abia astept “The Tourist”.E o scena hot acolo!!
  Dau f bine impreuna. Ambii sunt rebeli!

 9. Cel mai sexy si savuros cuplu ar fi format din Ben Barnes (actorul principal super aratos din Dorian Grey) si Marion Cotillard(o frumusete atipica).Amandoi sunt foarte talentati (ea a primit si Oscarul) si cred ca ar exista chimie intre ei.

 10. Nu stiu daca vreau eu sa-i vad cuplati sau daca nu cumva deja sunt (asa zic unele voci din showbiz) insa cred k Jennifer Aniston si Gerard Butler fac un cumplu foarte frumos…mai exact HOT!:)

 11. ok, sa vedem – daca mai tineti concursul asta 😉
  o data : o scot pe Winona Ryder din Girl Interrupted si o inlocuiesc cu Pene Cruz (pt ca da mai bine ideea de fragilitate ca masca pentru un vulcan prea lenes sa explodeze ; apoi se potriveste mult mai bine pt rolul de nevrotica individualista, si poate fi la fel de capoasa si inflexibila ca si Angie 😉 )
  mi-ar placea sa-i vad in acelasi film pe Marillon Cotillard si pe Michael Caine intr-un film la fel de alert si minimalist ca Sleuth.
  Mi-ar placea sa vad un remake la Man bites Dog, in varianta `dupa 20 de ani` cu Bruce Willis in rol principal si cu Asia Argento in rolul de rival la titlul de cel mai sarmant si gratios ucigas in serie al postmodernitatii.
  Si da, cel mai sexos octagenar in viata , Clint Eastwood, impreuna cu De Niro, in rolul celor 2 microbisti din vechea generatie din filmul Green Street Hooligans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.