Mr. & Mrs. Smith (2005)

5

Ce-ar fi fost Mr. & Mrs. Smith fără Angelina Jolie şi Brad Pitt ? Probabil încă un film cu spioni, care nu ştiu dacă mai avea şansa să fie lansat pe marele ecran şi apărea direct pe DVD. Oricât ar părea acum de ciudat cei doi actori nu au fost ofertaţi în această formulă de la început. Cuplul iniţial era format din Brad Pitt şi Nicole Kidman. După ce ea a refuzat, Brad a spus şi el pas. Apoi, au apărut variantele Cate Blanchett şi Catherine Zeta-Jones, iar pentru domnul Smith au mai fost întrebaţi Johnny Depp şi Will Smith. După ce Angelina Jolie şi-a dat acordul, Brad Pitt a fost de acord să revină în proiect. Habar n-aveau producătorii ce lovitură de imagine vor da prin cooptarea celor doi şi că scenariul din afara filmului îl va eclipsa pe cel din film.

smith 1 300x199 Mr. & Mrs. Smith (2005)

John Smith (Brad Pitt) şi Jane sunt un cuplu obişnuit din America zilelor noastre. Chiar atât de obişnuit ? Ei, bine, nu prea. Deşi sunt căsătoriţi de puţin timp, pasiunea dintre ei parcă a dispărut şi sunt înconjuraţi de secrete. Mari. Păi, în primul rând, nici unul dintre ei nu ştie cu adevărat unde lucrează celălalt. Şi asta pentru că ei sunt angajaţi ca asasini la două organizaţii concurente. Şi adevărul iese la iveală atunci când fiecare primeşte misiunea să-l lichideze pe celălalt. Ei îşi ratează obiectivul şi devin ţinte pentru organizaţiile pentru care lucrează. În acel moment, cei doi îşi unesc forţele şi declanşează o luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva noilor duşmani.

smith 2 Mr. & Mrs. Smith (2005)

Cei doi actori sunt singurul lucru bun din acest film. Prin farmecul şi talentul lor, ei reuşesc să mai salveze cât de cât o producţie mediocră despre un subiect nu foarte original. De altfel, ceea ce părea la început o strategie de marketing (faptul că Angelina Jolie şi Brad Pitt ar fi avut o aventură pe platourile de filmare) menită să atragă cât mai mulţi spectatori în sălile de cinema, s-a dovedit o  poveste de dragoste foarte puternică. Atât de puternică încât Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston şi a început o relaţie cu Angelina Jolie care durează şi în prezent. Aşadar, pentru ei, Mr. & Mrs. Smith a fost un lucru foarte bun, probabil la fel pentru producători, dar nu cred că toţi spectatorii au fost la fel de încântaţi.

Vizionaţi trailer:

5 COMENTARII

  1. Gurile rele spun ca relatia nu mai dureaza..sau.. cu alte cuvinte, ca s-ar cam fi incheiat.. 🙂 Asta ca si o completare la recenzia ta 🙂 N-a fost rau filmu’ , de acord cu tine intru totul..daca n-ar fi fost cei doi … Si scenariul a fost cat de cat interesant , aceea poveste de “familie” .. 🙂 Ma rog, cu totii il stim, cu totii l-am vazut..iar acum..are o recenzie si aici. 🙂

  2. […] Prima TV, Mr. & Mrs. Smith 2005 (Angelina Jolie, Brad Pitt): Acţiune, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.