Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)

9

Personal, mi-a placut foarte mult Alvin and the Chipmunks, dar al doilea film mi s-a parut un dezastru. Nu mai vorbim de faptul ca pe primul l-am vazut pe un televizor, iar pe al doilea intr-o sala de cinema unde nu m-a deranjat nimeni (eram doar 4 spectatori acolo). Da, mi-a placut ideea cu "tipele" (Veveritele) si desi a fost o idee obosita de prezenta vulpitei din Ice Age 3, tot am incercat sa o iau in calcul. Insa, exceptand chitaitul animalelor si cateva secvente mai rasarite (la modul ca m-au facut sa zambesc) totul a fost o plictiseara derizorie.

Subiectul filmului il reprezinta o oarecare competitie intre "the chipmunks" si "the chipettes" (o girl-band de veverite). Revine in prim plan si povestea cu Ian (impresarul care le chinuia pe veverite). Ce s-a schimbat fata de primul film? Dave este in spital si nu mai poata avea grija de micuti, in schimb intra in scena Tobey (un pampalau), iar veveritele merg la scoala. Da, la o scoala chiar normala. Si acolo, normal ca acolo vor atrage atentia tuturor. Iar daca erai un baiat popular (de exemplu capitanul echipei de fotbal) s-ar putea sa fii gelos pe succesul micutelor vedete rock.

Este un film de vazut probabil doar pentru iubitorii de animale sau fanii primului film (daca exista "fani"). Iar daca primul film nu ti s-a parut nici macar "ok", al doilea il vei considera o pierdere de vreme. Da, nu toate filmele cu animale sau cu animatii sunt bune.
Vizionati trailer:

9 COMENTARII

  1. hy ca primul a fost cat de cat dragut…dar cred ca erau de ajuns 3 chipmunks…akm au bagat o duzina…..bagati-va copii,nepoteii la filmul asta ca sigur o sa-i bucure;)..

  2. Din partea mea nota 10 si la partea 1 si la partea a 2-a nu mai comentaty in nume rau spunand k a fost un dezastru ptr unii a fost foarte foarte plakut si amuzant!!:X:XE un film foarte Ok

  3. fratilor eu am vazut filmu’ si ii sooper nu mai coment atata de el k nici makar nu la-ti vazut asa k shut up!!

  4. Filmul nu este unul stralucit, dar este cat de cat amuzant. Desigur cliseul “omul rau (Ian) pacaleste veveritele-fete si intr-un final bla bla bla….”, intelegeti voi, lasa de dorit, dar este un film pentru copii, chiar foarte bun.
    Nu este o animatie stralucita, dar iti poate aduce un zambet la cateva faze.

  5. partea a doua e un exemplu de continuare nereusita a unui film amuzant, facut strict pentru vanzari.
    nici macar nu m-a amuzat atat de tare ca primul. ma asteptam sa fie foarte hilar datorita veveritelor, dar…n-a fost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.