This Is The End (2013)

0

În zilele noastre este foarte ușor să o dai în bară cu o comedie. Cele mai multe sunt filme făcute după o rețetă perfectată de producători, jucate de actori de mâna a doua și îngurgitate de un public deseori nepăsător. This Is The End produce o mică schismă față de Hollywood, desființând ideea de personaje în favoarea unor apariții scenice ale actorilor înșiși. Filmul marchează atât debutul regizoral a lui Seth Rogen, cât și pe cel ca scenarist. Împreună cu Evan Goldberg (Pinapple Express, Superbad), cei doi pun în scenă o comedie suficient de savuroasă cât să te țină până la sfârșit în sala de cinema.

This Is The End 2013 e1375807841459 This Is The End (2013)

Filmul urmărește întâmplările care se petrec în timpul unei petreceri date la casa lui James Franco la care participă crema societății din Los Angeles. Petrecerea este întreruptă de… apocalipsă. Protagoniștii se găsesc nevoiți să supraviețuiască cataclismului care se întâmplă în jurul lor și în același timp trebuie să își dovedească meritul pentru a ajunge în Rai.

this is the end 908631l e1375807908260 This Is The End (2013)

Filmul nu se ia foarte mult în serios și poate de aceea ne permite și nouă să ne amuzăm de modul în care fiecare actor care se joacă pe sine este pe rând ridiculizat. Niciunul dintre actori nu depășește mediocritatea dar cumva, împreună, reușesc să facă ceva ce individual le-ar fi imposibil: să evite penibilul generat de premisa apocaliptică a filmului. Mulțimea de nume faimoase care își fac apariția, chiar și pentru câteva minute, ne poate face să rămânem intrigați cu privire la cine va urma să mai intre în scenă, iar felul în care aceștia se lasă portretizați ne inspiră faptul că toată distribuția s-a simțit în largul său la filmări. Pelicula lasă impresia unui proiect scris pe genunchi, născut din plăcere și pasiune pentru film, la o ieșire cu prietenii, față de comediile insipide scoase pe bandă rulantă. Premiera în România va avea loc pe 9 august.

Vizonați trailerul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.