Grown Ups 2 (2013)

6

De cele mai multe ori, un sequel ar trebui să depășească așteptările spectatorilor mai ales când filmul precedent este unul slăbuț. Grown ups 2 a reușit altceva: să fie mai prost decât primul. Personal, prefer ca umorul dintr-un film să fie ori pentru copii, ori pentru adulți. Nu am crezut că glumele tip “Stan și Bran” ar putea fi urmate de altele proaste și semi-porcoase. Trebuie să recunosc că celebritățile din acest film, mai exact Adam Sandler, Salma Hayek, Chris Rock, Shaquille O’Neal, Steve Austin, Taylor Lautner și un “etc.” foarte lung, fac producția să se vândă extraordinar de bine și demonstrează cum a șaptea artă a devenit doar o industrie.

maxresdefault Grown Ups 2 (2013)Acțiunea, dacă o putem numi așa, începe în ultima zi de școală de dinaintea vacanței de vară, când cei 4 prieteni din tinerețe, Lenny(Adam Sandler), Eric( Kevin James), Kurt( Chris Rock) și Marcus( David Spade) se întâlnesc și pun la cale o petrecere ca pe vremuri. Aceștia dau de aproape toți foștii lor colegi de la școală, iar de aici urmează un șir lung de evenimente comice și fără prea multă legatură între ele.

1797398 Grown Ups 2 (2013)Țin să menționez că în film se regăsesc cam toți copiii din serialele Disney și câțiva membri ai echipei Saturday Night Live precum Andy Samberg, Akiva Schaffer și Jorma Tarccone. Despre regie și scenariu nu prea am ce să comentez pentru că nu au ieșit în evidență cu nimic special, ci au păstrat o structură comercială tipică. În concluzie, dacă aveți de ales între a nu face nimic și a viziona Grown Ups 2, prima variantă este mult mai productivă. Pelicula va avea premiera în cinematografele mioritice pe 26 iulie 2013.

Vizionați trailer

6 COMENTARII

  1. Maestre (sau sa-ti zic “domn profesor”?), am o problema: daca filmul fu atat de prost precum il prezentasi, de ce-i mai dadusi 5? Ca nu-i gasisi nicio calitate? Sa inteleg ca un elev prost, batut in cap, care face o lucrare infecta, merita nota 5?

  2. Un film prost de nota 5 zici?? E nota de trecere..deci nu poate sa fie un film prost in cazul asta. Mie mi-a placut mult Grown ups (2010) si abia astept sa-l vad pe 2. Sunt convinsa ca imi va placea.
    Inteleg ca nu iti plac”Stan si Bran”? .. stii “cat mai exista Stan si Bran/planeta noastra se mai misca”. Stan si Bran sunt clasici, daca nu iti plac ei nu iti plac comediile de fel.

  3. 1. Am dat nota 5 deoarece, desi nu a avut o actiune bine conturata (ceea ce pentru mine inseamna ca a fost previzibila si deloc interesanta), am ras cam jumatate din film.

    2. Nu sunt o feminista convinsa…sunt convins de asta

    3. Nu am spus ca nu imi plac “Stan si Bran”, am spus ca nu imi place ca umorul accesibil tuturor varstelor (adica cel “Stan si Bran”) sa fie combinat cu un umor mai porcos, comparabil cu cel din seria “American Pie”.

  4. […] fiind situat la 7%, iar reacții pe bloguri am găsit doar două și sunt împărțite. Pe http://www.filmetari.com găsim o părere care confirmă calitatea proastă a acestei comedii, în timp ce emilcalinescu.eu […]

  5. Robert are dreptate. Filmul e naspa tare. Am observat ca atunci cand aduni multe vedete de calitate (sper ca nu contestati calitatea celor care au jucat!?) , filmele ies tare slabe. Cred ca intr-o comedie nu ar trebui sa aibe mai mult de 2 actori consacrati. Aici a fost un “macel” unde fiecare vroia sa aibe replici cat mai bune si a iesit …varza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.