Diary of a Wimpy Kid (2010)

0

Filmul este o ecranizare facuta dupa romanul in benzi desenate al lui Jeff Kinney. Diary of a Wimpy Kid este un produs destul de reusit, nu pot sa spun ca exceleaza in ceva anume; este dedicate, evident, copiilor dar merge si pentru cei mari, asa, ca un film de vacanta. Zoo-wee-Mama! (ca sa fiu in spiritual filmului).
diary of A wimpy kid 2 460x251 Diary of a Wimpy Kid (2010)

Ca sa va fac un pic curiosi va spun ca filmul urmareste viata tipic americana a unui pusti de clasa a sasea pe nume Greg Heffley si incercarile sale de a deveni popular, incercari care nu se dovedesc a fi cele mai de succes, ba mai mult ajung sa ia o turnura tragiccomica. Mai adaugam o bucata de branza care devine un adevarat obiect totemic pentru scoala in care invata Greg, un frate mai mare care nu face altceva decat sa complice viata la pubertate si ceva prieteni cu care reusesti sa treci peste drame mai usor. Exista ceva glume bune legate mai ales de a fi sau a nu fi ,,geek”, dar si o lectie draguta de viata: nu trebuie sa te consideri intotdeauna a fi cel mai bun.
2010 diary of a wimpy kid wallpaper 005 460x290 Diary of a Wimpy Kid (2010)

Regizorul Thor Freudenthal este destul de ,,proaspat” in mediul filmelor de lungmetraj, el fiind premiat mai ales pentru scurtmetraje precum Motel (2005) sau Monkey Business (1996). Merita, insa, sa vedeti cum a adaptat romanul Diary of a Wimpy Kid. Incepeti de la trailerul de mai jos:

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.