The New Guy (2002)

3

A venit şi ziua când eu recomand o comedie, destul de idioată, dar care mi-a plăcut. M-a făcut să râd. Acum, dacă ţi s-a întâmplat cine ştie ce fază de cacao şi vrei să uiţi, nu ştiu cât de mult te va ajuta această comedie, nu cred că face minuni, dar poţi încerca. „The new guy” este un film despre un tip, Dizzy Gillespie Harrison, care îşi doreşte, mai mult ca orice să fie popular. Însă, în prima zi de liceu are loc o întâmplare care îi distruge orice posibilitate de a avea vreodată o imagine bună în şcoală. Ajungând dintr-o prostie în închisoare (aici filmul a fost nerealist), îl întâlneşte pe Luther (Eddie Griffin), cel mai tare puşcăriaş de acolo, care îl va transforma pe tocilarul nostru în cel mai „şmecher” tip.

the flick chicks movie reviews critics the new guy 150x150 The New Guy (2002)Dar pentru a reuşi acest lucru, Dizzy trebuie să scape de vechea imagine. Astfel, el face în aşa fel, încât va fi exmatriculat din actualul liceu şi mutat în altul. Cu un nume nou (Gil Harris), o atitudine nouă şi un look pe măsură, eroul nostru face ravagii în noua sa şcoală. Asta până când va fi nevoit să se confrunte cu trecutul său. Pe parcursul filmului există şi o tipă de care se îndrăgosteşte, un tip rău care nu îl suportă pe Gil (de fapt, sunt doi tipi) iar finalul se încheie cum se încheie toate comediile americane, într-un mod previzibil. Dar, până acolo, pregătirea lui, în închisoare, e amuzantă.

Download subtitrare “The New Guy” in curand.

thenewguy l 150x150 The New Guy (2002)Repet, nu vă aşteptaţi la cine ştie ce comedie inteligentă, că nu este cazul. Nu e realistă în multe situaţii, e plină de clişee, dar eu zic că te face totuşi să râzi, în comparaţie cu altele care îţi provoacă scârbă. Împrumută nişte faze mişto din alte filme tari, ca Braveheart, care în contexul respectiv sunt super amuzante.

Vizionati trailer:



3 COMENTARII

  1. n as vrea sa mi sara nimeni in cap…e parerea mea… e o parere fff proasta
    mi a parut rau ca am pierdut timp si energie sa l downloadez….si cand am inceput sa l vad…ma rugam sa se termine mai repede…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.