[concurs] Kick-Ass (2010)

43

MediaPro Distribution il prezinta pe Nicolas Cage intr-o comedie de actiune care nu-ti da voie nici sa clipesti! Din 23 aprilie Kick-Ass imparte dreptatea in urmatoarele cinematografe: Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni, Cluj, Pitesti, Iasi), Cityplex (Constanta), Lotus (Oradea).

Raspunde la intrebarea de mai jos si castigi una dintre cele 3 invitatii duble puse in concurs pentru Kick-Ass la cinematograful Hollywood Multiplex.


Care dintre urmatorii actori celebri interpreteaza rolul lui Big Daddy in Kick-Ass?

– Bruce Willis
– Nicolas Cage
– Matt Damon

Detalii Film

Titlu original: KICK-ASS
Gen: Actiune/ Comedie
Regia: Matthew Vaughn
Scenariul: Jane Goldman
Distributia: Nicholas Cage, Mark Strong, Chloe Moretz, Aaron Johnson
Producator: Matthew Vaughn, Adam Bohling
Durata: 117 min
Limba: Engleza
Lansare in cinematografe: 23 aprilie 2010

Synopsys

In Kick-Ass, eroii benzilor desenate prind viata intr-o mare aventura impotriva criminalitatii din oras. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan inrait al benzilor desenate, isi alege un nume impunator, un costum pe masura si incepe sa imparta dreptate in stanga si in dreapta prin oras, ignorand total faptul ca el nu detine puteri supernaturale. Din acel moment, viata lui incepe sa se schimbe ireversibil, curajul sau nebunesc inspirand o adevarata cultura urbana. Dave face echipa cu alti trei vigilanti la fel de infocati: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloë Moretz) si tatal acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage).

Cu ajutorul lor, deschide un razboi aprig impotriva sefului mafiei locale, Frank D’Amico (Mark Strong) si pune la incercare adevarata putere pe care o ascund acesti eroi moderni.

Vizionati trailer:

43 COMENTARII

  1. – Nicolas Cage.Un film fara asteptari pentru mine dar am fost foarte placut surprins.Ar merge sa il mai vad odata cu sotia.:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.