[Trailer] Les Misérables

2

Povestile clasice se pare ca sunt o ţintă clară pentru “readaptări” pe marile ecrane, care devin propuneri insistente pentru pelicule de calitate. Ca exemple, nu de mult timp a apărut primul trailer la Anna Karenina, şi apoi cel de la filmul The Great Gatsby. Toate acestea parcă anunţa apariţia unei alte adaptări, a unei povesti celebre, care are în prim plan opera lui Victor Hugo, clasica nuvelă pe nume “Les Misérables”.

les miserables anne hathaway [Trailer] Les Misérables

Succesul pare a fi asigurat încă de la prezentarea distribuţiei unde îşi fac apariţia următoarele celebrităţi: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried. Calitatea înterpretărilor poate fi lăsată cu siguranţă în “mâinile” talentate ale acestor actori. Iar cât priveste scenariul, nuvela oferă suport generos pentru desfăsurarea acţiunii. Rămâne doar ca cei care realizează acest film să gestioneze bine situaţia iar pe 25 decembrie să descoperim o nouă capodoperă cinematografică.

 Vizionaţi trailer:

2 COMENTARII

  1. Am vazut concertul dupa care se face filmul si este superb. L-am ascultat in nestire si tot nu m-am plictisit de el. Sunt curioasa daca filmul o sa se ridice la nivelul concertului – eu am mari asteptari si sper sa nu fiu dezamagita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.