[c] Nominalizeazã cea mai dezamãgitoare prestaţie!

12

Update: Câştigãtorii sunt Ana-Maria si Paul Gh.!

Vacanţa s-a rãtãcit de noi, soarele face mofturi, iar pânã la varã mai avem totuşi de aşteptat. Da, ştiu, perspectivele sunt sumbre, însã dacã tot m-am pus pe cârcotit, m-am gandit sã vã dau şi vouã şansa de a face asta. Nu oricum şi nici gratuit, ci în schimbul a douã invitaţii duble pe film oferite de Hollywood Multiplex, cinematograful care te trimite la film în fiecare sãptãmânã!

Cu toţii avem actori şi actriţe preferate, ale cãror proiecte le aşteptãm cu sufletul la gurã şi vrem sã ne demonstrãm încã o datã (dacã mai este nevoie) de ce este capabil idolul tãu. Şi pentru cã se întâmplã ca între timp sã mai dea şi-n gard cu rolul nepotrivit, aici interveniţi voi: Nominalizaţi cea mai dezamãgitoare prestaţie a actorului/actriţei favorite!

hm [c] Nominalizeazã cea mai dezamãgitoare prestaţie!

Câştigatorii vor fi anunţaţi în acest articol, vineri 16 aprilie, seara (articolul va fi updatat atunci) şi trebuie sa ne trimitã un e-mail la contact@filmetari.com pânã duminicã (18 aprilie) seara cu numele lor complet şi confirmarea cã îşi pot ridica biletele în sãptãmâna urmãtoare (invitaţii valabile între 19 – 22 aprilie). În caz contrar se vor alege alţi câştigãtori.

12 COMENTARII

  1. Leonardo di Caprio-Gangs of NY. Prestatia lui Leo paleste in comparatie cu Daniel Day-Lewis. Nu as spune a ca fost un rol nepotrivit, dar comparativ cu altele, vezi The Departed/ Blood Diammond/ mi s-a parut putin fad iar chimia dintre cei doi actori este practic inexistenta.

  2. Seth Rogen in Observe and Report. Prestatia din acest film a lui Seth Rogen nu se comparacu prestatiile lui din Superbad, The Pineapple Express sau Knocked Up. Poate scenariul filmului e de vina, dar parca Seth nu se regaseste in acel personaj, nu il reprezinta. Este un actor foarte bun de comedie, insa in acest film a fost pus pur si simplu sa se prosteasca alaturi de Anna Faris. Macar cu ea ne-am obisnuit sa fie mai prostuta in fiecare film.

  3. Din punctul meu de vedere una dintre cele mai dezamagitoare prestatii a fost a lui Brad Pitt in si mai dezamagitorul film “Burn after reading”.A avut un rol super prostesc,deloc in miezul actiunii si mai si moare la jumatatea filmului.In locul lui nici nu mai acceptam filmul la cat de putin a jucat in el.Toata actiunea se concentreaza in jurul unei babe disperate dupa operatii chirurgicale ,pe care spera sa si le faca cu bani primiti in schimbul unui cd ce contine niste aiureli(desi ea era aproape sigura ca sunt informatii de o reala importanta).
    Nu va lasati inselati de faptul ca joaca Brad Pitt si trebuie vazut…filmul este nimic altceva decat o pierdere de timp.

  4. Robin Williams in filmul Old Dogs. Desi este un comic foarte bun, aici n-a avut o prestatie prea convingatoare (si nu l-au ajutat nici scenariul si regia)…

  5. In opinia mea actorul Tom Cruise se detasaza cu mult de renumele pe care il avea, rolul din Valkyrie, a fost o prestatie dezamagitoare din punctul meu de vedere.

  6. Orlando Bloom – Elizabethtown ; Come on man! cum sa joci panarama aia de rol in panarama aia de film dupa ce ai fost Legolas in LOTR??? What was he thinkin’ about?!

  7. Sylvester Stallone a declarat singur intr-un interviu ca nota pe care ar acorda-o filmului Rocky V, in care a jucat, este 0, deci aceasta este cea mai dezamagitoare prestatie daca el insusi a declarat-o. Nu are grad de comparatie cu celelalte serii.

  8. Ben Affleck in Gigli. O interpretare jalnica din partea ambilor actori principali (cel putin de la J.Lo. n-ai ce sa ceri).

  9. Intotdeauna mi-a placut foarte mult Cameron Diaz, deoarece are o personalitate grozava si stie sa joace roluri comice ca nimeni altcineva.Desi a incercat de mai multe ori si drama,rezultatul a fost de cele mai multe ori multumitor.Apoi a sosit filmul “The box” care este “laudat” de critici ca unul din cele mai proaste filme din toate timpurile,si din pacate trebuie sa le dau dreptate.Nu stiu daca faptul ca poveste,scenariul nu are prea mare sens si substanta sau jocul ei actoricesc e pur si simplu prost,dar in acest film Cameron m-a dezamagit total.

  10. In urma cu 2 ani, revista britanica “Empire” a publicat un clasament al celor mai penibile scene de sex din filme, iar protagonistii sunt (culmea!) cativa dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Controversata Madonna, Joan Collins, Jeremy Irons si Keanu Reeves si-au rezervat locuri pe lista celor mai jalnici « parteneri de asternuturi ».
    ‘”Killing Me Softly” este o catastrofa de film pseudo-erotic, in care doi actori atractivi, Heather Graham si Joseph Fiennes, nu reusesc decat sa ne dezamageasca in incercarea lor de a participa la jocuri sexuale riscante. Una dintre scenele fierbinti se petrece langa un semineu, unde el incearca sa o sugrume pe ea cu o esarfa, in timp ce se dedau unor partide amoroase. De-a dreptul hilara este expresia faciala a lui Finnes, extrem de tensionata si concentrata.
    Keanu Reeves, idolul sexy al milioanelor de femei din lumea intreaga, nu prea se descurca atunci cand vine vorba sa faca sex in locuri publice, iar “Matrix Reloaded” reprezinta dovada in acest sens. El si Carrie-Ann Moss au incercat sa ne impresioneze alegand sa faca sex pe ritmurile « rave » din Zion, dar, am ajuns la concluzia ca ar fi fost mai bine sa se fi limitat la lupta cu “baietii rai”.
    Despre “Damage”, se poate spune ca a reprezentat chiar un dezastru din punct de vedere al scenelor erotice. Am avut ocazia sa vedem un Jeremy Irons totalmente neconvingator si o Juliette Binoche, care si-a gresit rolul. Irons are o aventura cu logodnica fiului sau, iar, apogeul penibilului este atins in momentul in care el loveste capul amantei de podea, dar, nu pentru ca l-ar fi suparat, ci, pur si simplu, pentru ca… era excitat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.