Greta (2009)

4

… Bai, greu si cu adolescenta in zilele noastre! Cu cat suporta trecerea timpului, materia cenusie si anumite portite par a se deschide subit, cu atat totul le devine mult mai greu de ingerat. Din pricina asta, perioada asta se contorizeaza uneori in tentative de suicid, banal consum de alcool ori, si mai rau, de droguri, iar lista poate continua. Oh, ale tineretii valuri! Trecand rapid peste lucruri concrete, Hilary Duff i-a furat locul lui Miley Cirus; cum altfel cand Hilary devine o “Greta” capricioasa, iar biata Miley mai are de asteptat inca vreo .. hm, jumatate de an ca sa sa-si interpreteze ultimul ei cantec? Acum, nu tin partea niciuneia, dar Duff nu mi-a trezit vreun sentiment cu rolul ei de rebela la pubertate tarzie. Si mai figureaza si pe lista de producatori a filmului. Ce-ar fi sa lasati actoria deoparte si sa va intoarceti la cealalta parte a entertainment-ului?

Ce poate fi mai prost inspirat decat sa fii obligata sa-ti petreci vacanta de vara alaturi de bunici? Asta pateste Greta, o adolescenta neastamparata, rau intentionata si plina de mofturi. Orfana de tata, aceasta nu priveste cu ochi buni noua relatie a mamei sale si o condamna pentru decizia de a o trimite la parintii ei.

ooo Greta (2009)

Noua locuinta a Gretei este un satuc cu privelisti uimitoare, in apropiere de mare, dar fata nu va avea timp de admirat prea multe, caci ea stie deja in ce va consta viitorul ei: trebuie sa moara inainte de a ajunge la colegiu. Intre timp, incearca sa rezoneze cu bunicii, isi ia un job la un restaurant cu specializare marina si il cunoaste mai bine pe Julie, un coleg de munca.

Greta movie hilary and evan Greta (2009)

Nu, nu si NU! Tematica vesnic exploatata, inec in cliseuri, reactii ultra-asteptate, poveste trasa de par, deznodamant fara nicio surpriza. Si desi imi este clar ca probabil fanii lui Hilary Duff o vor diviniza si filmul va prinde pe segmentul lui de varsta, continui sa cred ca proiectul mai mult decat aprecierea celor sus-mentionati, nu va primi. Miley, asteptam sa te vedem si pe tine la treaba!

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. am vazut si eu filmul . nu mi.a placut deloc si nici nu prea imi place cum joaca Hilary Duff.Am vazut cred ca 10 minute din el si mi s.a parut o tampenie . Adica nici nu trebuie sa te uiti la film sa iti dai seama ca se indragosteste de unu , se impaca cu familia si renunta la gandurile sinucigase .

  2. nu mi-a placut deloc filmul si hilary duff joaca ft prost …nu o prind genul asta de “bad girl”
    e pierdere de timp filmul asta nu il recomand

  3. Doamne, ce film prost! Si ce interpretari penibile! Chiar o pierdere de vreme.Personal,nu am rezistat pana la sfarsit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.