Your Highness – Concurs

4

RO IMAGE si FILMETARI va invita la un concurs prin care puteti castiga 2 invitatii duble la… ceea ce zic multi ca ar fi comedia anului. James Franco si Natalie Portman sunt de neratat in comedia “Your Highness”. Raspunde la intrebarea de mai jos si intrii in competitia pentru biletele la film (bilete valabile la Hollywood Multiplex).

Your Highness natalie portman 460x319 Your Highness Concurs

In ce subiect de film i-ati mai vedea pe Natalie Portman si James Franco?

Raspunde la intrebare, printr-un comentariu, pana marti 12 aprilie si esti inscris automat in concurs. Castigatorii vor fi anuntati, printr-un mail, pana pe 14 aprilie.

4 COMENTARII

  1. Avand in vedere ca Franco a jucat in 127 hours si Portman in Black Swan eu m-as gandi la o balerina care se urca pe munte:))Sau eventual un film despre un circ ambulant destabilizat de dorinta lui Franco/Portman de a-si gasi un alt scop in viata.Si dupa ce Portman/Franco ei se intalnesc si petrec o poveste de dragoste.Insa dupa ce ei se despart cel care vine din lumea circului se intoarce la vechea familie iar celalalt trebuie sa faca o acrobatie periculoasa pentru a-i arata iubirea si pentru a se impaca.Bun filmuL?

  2. I-as vedea intr-un muzical de genul Chicago, avand in vedere ca amandoi stiu sa danseze: pe Natalie am admirat-o dansand in Black Swan iar pe James Franco dansand in pijamale intr-un sketch Saturday Night Live :). Sa-i punem intr-un muzical sa vedem daca au si vocea care sa se asorteze cu miscarile!

  3. As dori sa-i vad intr-un film de groaza pentru ca sunt niste actori veritabili si ar da filmului o placere aparte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.