Van Wilder(2002)

3

37728 Van Wilder(2002)Actori: Ryan Reynolds, Tara Reid, Tim Matheson, Kal Penn, Teck Holmes, Daniel Cosgrove, Richard Bagg, Deon Richmond, Alex Burns

Unul din filmele ce ar intra usor in topul celor mai bune comedii americane. Unul din putinele comedii americane in cvanwilder3 Van Wilder(2002)are nu vezi secvente repetate la nesfarsit sau faze copiate din alte productii.

El, Van Wilder, un student aflat in facultate de 7 ani, ea o reporterita la ziarul facultatii ce trebuia sa scrie un articol despre el pentru ca editorul ii cerea asta. De ce sa stai 7 ani in facultate? De ce sa nu stai, atatVan Wilder 1171301284 Van Wilder(2002)a timp cat esti privit ca regele petrecerilor si sa ai pana si asistent:)). Ei bine la asta s-a gandit si el pana tatal lui i-a taiat taxa de scolarizare.

Download subtitrare Van Wilder click aici.

Un film ce usor va putea fi amintit cu faza cu cornurile umplute cu “sos” sau cu indianul ala mai pampalau ce vroia sa faca “scufundari in scoici”:)).

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Am ras aproape continuu la filmul asta. Bine, l-am vazut cu niste prieteni, va dati seama ce-a iesit. 😉 Foarte buna comedia, iar actorul principal… numai uitandu-te la fatza lui incepi sa razi…
    Filmul l-am vazut acum cativa ani, dar si acum mi-aduc aminte ce faze a avut… :))

  2. un filmn cum de mult n-am mai vazut;) merita vazut insa van wilder 2 este si mai tare din cate am inteles.insa am o problema nu gasesc subtitrarea buna.ma-ti putea ajuta??????m-am uitat fara subtitrare si credeti-ma 2 este aproape la fel de bun ca primu.cand elevul indian merge la o scoala in anglia ……..iar la inceputu filmului el se prezinta ca fiind foostu elev al legendarului van wilder.insa nu o sa va zic mai mult…….dak gasiti o subtitrare buna ..anuntati-ma ms si credetima acest film merita vazut;):D si sa nu uitam de cea mai tare faza din film cane van le pune la aia in cornuri……de la caine….la inceput nu m-am prins la cei era de folos cainele insa dupa vizionarea scenei am inteles:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.