Ultimul Corupt din Romania: Concursul

19

Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Catalina Grama (Jojo) si Mircea Diaconu isi reiau cu maiestrie rolurile din Poker in Ultimul Corupt din Romania, continuarea comediei semnata de Sergiu Nicolaescu. Povestea lor continua, cu ajutorul unor noi personaje savuroase, interpretate de Nae Lazarescu si Vasile Muraru.

afis Ultimul corupt result 460x655 Ultimul Corupt din Romania: Concursul

Cei patru prieteni de poker si a lor iubita prin rotatie s-au infipt bine in politica, dar acum au o problema. Marcel, general din serviciile secrete trebuie sa livreze un corupt pentru a linisti Bruxelles-ul. Pe principiul scapa cine poate, prietenia de-o viata nu mai conteaza cand e in joc propria piele. Oare cine va fi sacrificat? Cine e ultimul corupt din Romania?

MediaPro Distribution si www.filmetari.com te trimit la cinema! Raspunde la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 3 invitatii duble sa vezi Ultimul Corupt din Romania la Cinema City Sun Plaza Bucuresti.

Ce actor interpreteaza rolul mafiotului Titel Pangica in comedia Poker si continuarea acesteia, Ultimul Corupt din Romania?

1. Horatiu Malaele
2. Vladimir Gaitan
3. Vasile Muraru

Ultimul Corupt din Romania, un film in regia lui Sergiu Nicolaescu, o productie MediaPro Pictures, distribuita de MediaPro Distribution. Din 17 februarie cinematografele din toata tara.

19 COMENTARII

  1. Pentru ca se intampla foarte des ca acestia sa nu confirme la timp si sa trebuiasca sa alegem altii pe ultima suta de metri. Toti castigatorii primesc un mail, iar timpul de confirmare al unei ridicari a premiului este de 2 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.