Trailere: 3 trailere noi ce merita vazute!

0

Public Enemies

Cristian Bale isi continua rolurile importante intr-o alta aparitie anul acesta dupa cea din filmul “Terminator: Salvation“. “Public Enemies” este filmul in care joaca, pelicula bazata pe o poveste adevarata fiind regizata de Michael Mann. In rolurile principale filmul mai are actori ca Billy Crudup (Dr. Manhattan din “Watchmen“) sau Channing Tatum (Tyler Gage din “Step Up”). Povestea filmului se desfasoara in anii 30 cand agentii fbi incearca sa prinda un grup de gangsteri. Normal, Cristian Bale este de partea oamenilor legii. Din 1 iulie in cinematografe.

public enemies Trailere: 3 trailere noi ce merita vazute!

The Year One

Jack Black si Michael Cera (Paulie din “Juno“) joaca intr-o comedie ce ne va face sa vedem istoria cu zambetul pe buze. Dupa cum ne spune si numele filmului, povestea se desfasoara cu mult, mult timp in urma. Din 19 iunie in cinematografe vom vedea un film ce ne va face sa alaturam doua cuvinte: comedie si antichitate.

year one Trailere: 3 trailere noi ce merita vazute!

The Boat That Rocked

De 1 aprilie vom avea premiera unui film foarte asteptat de iubitorii rock’n’roll-ului. Regizorul filmului “Love Actually”, Richard Curtis,  nu uita de muzica nici in acest film si cum se spune si in trailer: “From Universal Pictures comes a movie about a time when rock couldn’t be silenced“. Un grup de libertini emit muzica printr-un radio pirat… de pe un vapor, iar aceasta libertate intra in dizgratiile guvernului din anii 60.

boat that rocked Trailere: 3 trailere noi ce merita vazute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.