[Trailer] The Grey

0

Când într-un film este anunțată prezența lui Liam Neeson se câștigă încă de la debut o audienţă generoasă. Un actor drag, mai multor generații, acesta  are în agendă pentru 2012, nu mai puțin de 4 filme în producții.

TheGrey1 460x270 [Trailer] The Grey

“The Grey” are programată premiera în cinematografe la începutul anului, pe 27 ianuarie. Judecând  trailerul, mai mult ca sigur va bifa un succes ce nu se va lăsa neglijat. În spatele producţiei, stă ascuns numele regizorului Joe Carnahan, acesta colaborând anterior cu Liam pentru “The A Team“.

În Alaska, o echipă de muncitori petroliști, luptă pentru supraviețuire, după ce avionul cu care călătoreau s-a prăbușit în sălbăticie. Grav răniți, aceștia vor trebui să se lupte cu un ger cumplit, lipsa de provizii și o haită flămândă de lupi ce ii vede pe supraviețuitori ca pe niște intruși. Ottway (Liam) se încăpățânează să rămână în viaţă, încercând să facă faţă condiţiilor atmosferice vitrege şi a faunei din zonă, totul pentru a se întoarce în braţele soţiei pe care o iubeşte şi care il aşteaptă acasă. Personal, prima impresie după ce am urmărit trailerul, a fost aceea că filmul va fi o dramă psihologică, înainte de a fi un thriller veritabil. Sper să nu mă fi inselat.

Puteți vedea mai jos trailer-ul recent apărut.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.