[Trailer] What to Expect When You’re Expectecting

0

Un film bazat pe bestseller-ul cu același nume, în care cinci cupluri se pregătesc pentru o misiune foarte complicată: aceea de a fi părinte. Din trailer ni se prezintă a fi o ușoară comparație între felul cum reacționează tăticii în fața ,,neașteptatului” și cum se prezintă de aceeași parte, mămicile. Aceste mămici, ca toate celelalte de altfel, trec de la o stare contradictorie la alta de mai multe ori pe zi, conform simptomelor tipice sarcinii, iar tătici trebuie să tolereze și să le suporte până la sfârșitul ei. Pe lângă acest aspect pe care se bazează povestea filmului, apare și o oarecare competiție între tătici și mămici la capitol ,,cel mai tare parinte” sau ,,cel mai arătos parinte”.

what to expect trailer 1 460x195 [Trailer] What to Expect When Youre Expectecting

Pare a fi o comedie promițătoare, având în vedere că îi avem pe Chris Rock și pe Cameron Diaz. Sunt sceptică un pic în privința lui Jeniffer Lopez, dar în rest observ actori de calitate care ne-au mai încântat cu umorul lor și în alte comedii.

Cred că poate fi luat în considerare de viitoarele mămici, din moment ce este varianta ecranizată a cărții, dar și noi putem pleca cu o bună dispoziție de la vizionarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.