[Trailer] That’s my boy

1

Cei care nu au lasat esecul numit Jack and Jill sa le zdruncine increderea in talentul de comediant al lui Adam Sandler, se vor bucura sa afle ca a aparut trailerul necenzurat (red band) pentru noul film al actorului. In That’s my boy, alaturi de Sandler ii vom vedea jucand pe Andy Samberg, Leighton Meester, si Milo Ventimiglia.

thats my boy 460x306 [Trailer] Thats my boy

Atunci cand era adolescent,Donny ( Adam Sandler) a devenit tata. Desi si-a crescut fiul singur, au incetat sa mai aiba o relatie cu ani in urma. Plin de datorii catre stat, Donny decide sa isi caute fiul si sa ii ceara ajutorul.  Filmul va avea premiera pe 15 iunie 2012 si sper sa marcheze intoarcerea lui Sandler printre greii comediei.

Vizionati trailerul mai jos:

1 COMENTARIU

  1. […] Wanderlust e comedia care aşteptam cu ardoare să mă facă să râd cu adevărat la fiecare glumă aruncată, la fiecare situaţie demnă de umor, după cum magnificul trailer ne iniţia în universul comediei. După o asemenea tentaţie de tip reclamă, dai buzna la cinematograful tău preferat şi ajungi să faci cunostinţă cu o distribuţie bunicică pentru vremurile astea, de menţionat Jennifer Aniston şi Paul Rudd în roluri principale. Iar la nivel de regizor îl avem pe tipul care a mai regizat şi Role Models prin 2008, fiind vorba de David Wain, ce pe anul acesta mai are un proiect de lansat: That’s My Boy. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.