[Trailer Tare] The Adjustment Bureau

3

Acum o lună vă spuneam, AICI, de un film a cărui poveste a reuşit să mă intrige, arătându-vă, de asemenea, şi primele poze din peliculă. Încă de pe atunci am aşteptat un trailer oficial, pentru a-mi forma o părere. Azi, avem pentru voi trailerul care, trebuie să spun, e destul de bun. Cel puţin pe mine m-a făcut să-mi doresc să aflu mai multe. Partea frumoasă constă în faptul că trailerul nu deconspiră mare lucru. Chiar nu am nicio idee despre ce ar putea fi vorba, de ce nu trebuie să fie cei doi (Matt Damon şi Emily Blunt) împreună. Dacă nu înţelegeţi nimic, mai bine daţi play :P. Cum am mai zis, “The Adjustement Bureau” este regizat de George Nolfi şi va fi lansat în cinematografe, nu pe 30 iulie cum a fost anunţat iniţial, ci pe 17 septembrie 2010. Cum vi se pare?

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Another Mindf**k Movies … si seamana ca idee cu “Dark City” , dar e f bine venit, cu criza asta si filmele bune sunt la fel de rare ca aurul 😉

  2. Tot respectul meu pentru Matt Damon, dupa The Young Victoria, Emily Blunt a devenit una dintre preferatele mele, iar trailerul e fenomenal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.