[Trailer Tare] Friends With Benefits

2

Deci, cred ca scenaristii de la Hollywood ar trebui sa mai vorbeasca intre ei, sau daca nu, cel putin casele de productie, pentru ca ajung sa faca filme foarte asemanatoare, si nici macar in ani diferiti. Ca de exemplu, anul acesta avem doua filme care seamana destul de mult, ce aduc in prim-plan acelasi subiect cheie: prietenii de sex sau friends with benefits, cum vreti sa le spuneti. Si, coincidentele continua, deoarece No Strings Attached, primul dintre ele, o avea in rolul principal pe Natalie Portman, iar Friends With Benefits, pentru care va prezint si trailerul astazi, pe Mila Kunis. Si dupa cum stim cu totii, cele doua actrite au fost ambele prime-balerine in Black Swan.

Ce-as putea sa va mai spun in plus despre poveste cat sa va suprinda? Dupa ce trec prin niste despartiri nasoale, Jamie si Dylan jura ca nu o sa se mai implice prea curand in vreo relatie. Si pentru ca odata cu jumatatile, dispare si sexul din viata lor, acestia doi decid ca o sa devina prieteni cu beneficii, pentru ca, nu-i asa, ce poate fi complicat in asta? Va dati seama ca lucrurile vor merge lin pana la un moment dat, dupa care, nu vor mai fi atat de simple precum anticipasera ei. Alaturi de Mila Kunis, Justin Timberlake ne onoreaza cu prezenta sa, impreuna cu Emma Stone, Woody Harelson, Jenna Elfman, Patricia Clarkson, Richard Jenkins si Andy Samberg. Filmul este regizat de Will Gluck, cel care ne-a adus si Easy A, si va avea premiera in cinematografe pe 22 iulie.

2 COMENTARII

  1. Strict din punctul meu de vedere , daca as face un versus intre actiunea redata in trailere , Friends with Benefits este peste No Strings Attached, mult peste as putea spune.NSA mi s-a parut destul de lame , actorii aia chiar nu aveau ce cauta acolo, un Ashton + Diaz (din nou, stiu) ar fi mers mult mai bine.

  2. Este pacat ca foarte multi oameni vor pleca de la aceasta premisa si nu vor mai da o sansa acestui film…ceea ce este de inteles, teoretic vorbind. Practic insa, rezultatul este foarte diferit, astfel incat nu prea exista termen de comparatie intre ele (in opinia mea de amatoare de comedy-romance).No Strings Attached nu convinge deloc, nu te captiveaza, actorii nu au o chimie intre ei.. In schimb Friends With Benefits m-a tinut atenta de la inceput pana la sfarsit…Are niste faze din care persoanele de 25-30 de ani (si nu numai) pot invata f multe:si despre relatii, si despre sex, si despre familie, si despre joburi… Actorii au convins, se potrivesc..totul pare atat de natural…incat aproape ca uiti ca este un film. Este mult peste ultimele filme de gen vazute in ultimul timp. Recomand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.